Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Essve - Lim & fugemasse

Her kan du se vores store sortiment af lim, fugemasse og tilbehør fra ESSVE. ESSVE er en af markedets førende distributører af befæstigelse, og deres produkter egner sig perfekt til diverse slags monteringsopgaver - tunge som lette. Her hos Dorch & Danola er vi glade for at kunne præsentere disse kvalitetsprodukter til utroligt gode priser. Find det store sortiment nedenfor og se, om ikke du kan finde lige det, du står og mangler.

Du kan blandt andet finde monteringslim i hvid eller klar farve, som har en utrolig god bæreevne både indendørs og udendørs. Monteringslim kan virke som erstatning for skruer og søm og kan anvendes på metal, træ, gips, glas og meget mere. Du har også mulighed for at finde en ESSVE bagstop, som anvendes bag fugemassen for at få den rette form og mængde. Bagstop er lette at sætte ind, findes i forskellige størrelser og anvendes derfor let som fugestop. Mangler du en fugepistol, så finder du selvfølgelig også det i vores udvalg. ESSVE producerer fugepistoler i professionel og kraftig kvalitet, så du kan opnå et flot, nøjagtigt og holdbart resultat.

Udover disse produkter forhandler vi blandt andet fugespartler, mundstykker til fugepatroner, fugemasse og meget mere fra ESSVE. Så du kan helt sikkert finde alt, du mangler inden for befæstigelse og montering uden søm, skruer og nitter. Produkterne fra ESSVE hjælper dig med at opnå et slidstærkt og flot resultat med stor præcision. Anvendelsesmulighederne er store, og du kan nemt tilpasse dit valg efter dine behov og dine personlige ønsker.

Vi giver dig rigtig gode priser, uanset om du handler som privat eller erhverv. Og skulle du have brug for hjælp i forbindelse med dit køb, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan komme hjem med det helt rigtige produkt for dig.