Facebook Pixel
ddm2_5.jpg

Høvlbænke fra Sjöbergs

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 5. juli 2013

Leder du efter en høvlbænk, der kan pryde dit arbejdslokale? En bænk, der samtidig er fremstillet i kvalitetssikre og slidstærke materialer? Så har du endelig fundet den. Med en høvlbænk fra Sjøberg går du aldrig galt i byen. Du finder ikke et bedre produkt på markedet end dette. Sjøberg er et svensk design, der har over 75 års erfaring inden for produktion af arbejdsborde og høvlebænke. Du vil derfor med garanti kunne kende deres designs og slidstærke håndværk fra adskillige sløjdlokaler.

Da bænkene efterhånden er blevet stærkt udbredt i Europa, vil der uden tvivl også være nogle kopier i blandt udbuddet, der ikke er lavet af de slidstærke materialer, som en Sjöberg høvlbænk er kendt for. Du kan derfor nemt blive taget ved næsen, hvis du vælger at købe din Sjøberg høvlbænk et andet sted. Vælger du at handle hos os, garanterer vi, at du vil få en ægte Sjøberg høvlbænk med et originalt stempel.

Da bænkene efterhånden er blevet stærkt udbredt i Europa, vil der uden tvivl også være nogle kopier i blandt udbuddet, der ikke er lavet af de slidstærke materialer, som en Sjöberg høvlbænk er kendt for. Du kan derfor nemt blive taget ved næsen, hvis du vælger at købe din Sjøberg høvlbænk et andet sted. Vælger du at handle hos os, garanterer vi, at du vil få en ægte Sjøberg høvlbænk med et originalt stempel.


Du vil kunne finde flere forskellige modeller og størrelser blandt vores store udvalg. Alt afhængig af stil og design vil du med garanti kunne finde en høvlbænk, der matcher dine behov. På www.dorchdanola.dk tilbyder vi nogle af de skarpeste og mest fornuftige priser på markedet, og du kan derfor være helt sikker på at blive tilfreds med din nye Sjöberg høvlbænk. Er du faldet over et af Sjøbergs produkter andet steds, og synes du ikke, at du kan finde dette blandt vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde hvert et spørgsmål, du måtte stille.


Du vil kunne finde flere forskellige modeller og størrelser blandt vores store udvalg. Alt afhængig af stil og design vil du med garanti kunne finde en høvlbænk, der matcher dine behov. På www.dorchdanola.dk tilbyder vi nogle af de skarpeste og mest fornuftige priser på markedet, og du kan derfor være helt sikker på at blive tilfreds med din nye Sjöberg høvlbænk. Er du faldet over et af Sjøbergs produkter andet steds, og synes du ikke, at du kan finde dette blandt vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde hvert et spørgsmål, du måtte stille.

Med en Sjøberg høvlbænk går du aldrig galt i byen. Du vil her kunne finde et bredt udvalg af Sjøbergs arbejdsborde og høvlbænke til træsløjd. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål til produktserien, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde din nye høvlbænk.