Facebook Pixel
ddm1_142.jpg

I skal ikke snydes for de bedste messetilbud - BYGGERI'20

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 10. marts 2020

Selvom at BYGGERI'20 er aflyst, har Dorch og Danola stadig indhentet de bedste tilbud på værktøj.

BYGGERI-messen i Fredericia bliver afholdt hvert 2. år. I år skulle det have løbet af stablen for 19. gang d. 10-13. marts, men da myndighederne har udtalt i en pressemeddelelse, at de fraråder større arrangementer med over 1000 deltagere at blive afholdt, er BYGGERI’20 udsat på ubestemt tid.

Messen har positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, hvor ca. 300 leverandører, udstiller deres produkter og løsninger, som vi kan tage med hjem til jer.

Dorch & Danola vil deltage i BYGGERI’20, når der kommer en ny dato for afholdelse af messen. Vi deltager for og komme ud og hilse på alle vores leverandører samt for at få indblik i de nyeste tendenser samt udvikling af viden og erfaring. Det gør vi også for at være opdateret og kunne give den bedste service til vores kunder.

I forbindelse med byggerimessen har vi selvfølgelig indhentet en masse fantastiske tilbud. Vi synes ikke at i skal snydes for nogle stærke priser, på trods af at messen ikke bliver afholdt i uge 11 alligevel. Du kan finde bl.a. skarpe tilbud på kvalitetbrands som Bessey, Leica, Geo Fennel, Spectra, Winbag, WinMax, Stanley, Sievert, Rapid, Mirka og mange andre.

Du kan se hele kampagnen her. Kampagnen slutter den 31. marts.

Læs mere om BYGGERI'20 messen her

Når du nu ikke skal til BYGGERI'20 alligevel, så kom endelig forbi butikken til en snak, Dorch og Danola står altid klar til at hjælpe dig. Du kan også benytte dig af et af de skarpe Messetilbud.

Du kan også se alle vores andre kampagner her.