Facebook Pixel
JET - Kvalitetsmaskiner til træarbejde siden 1958

JET - Kvalitetsmaskiner til træarbejde siden 1958

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 5. november 2021

JET er et velkendt mærke med mange år og traditioner bag sig. Faktisk har JET gebærdet sig på markedet i over 50 år - siden . Her får du en forhandler, du kan stole på, hvis du leder efter maskiner der er indbegrebet af kvalitet, innovation og god service.


Det er ikke for sjov, når vi siger, at JET har en lang tradition samt kvalitetsstempel bag sig. JET bruger stadig de samme importører, som de gjorde i starten. De ved nemlig, at deres importører er stabile og leverer et godt produkt, hver gang. Og med et stærkt ekspertteam og stringente specifikation som en del af deres identitiet, så står JET stærkt.

I starten var JETs hovedprodukt hejsespil, som de solgte fra deres butik i Washington. Med tiden udviklede de deres sortiment og introducerede metalarbejde som deres primære business. Ikke længe efter blev træarbejde en vigtig del af JETs identitet.

Selvom JET igennem årene har skiftet mellem mange farver på deres brand, har udvidet deres produktsortiment og føjet en masse forhandlere til listen, så er en ting stadig den samme. Med JET er du altid garanteret kvalitetsprodukter med de bedste funktioner og fordele sammenlignet med andre produkter i deres produktklasse.


JET afretter- og tykkelseshøvl 

Med en afretter- og tykkelseshøvl får du to maskiner i én. En tykkelseshøvl har evnen til at kunne høvle en bestemt tykkelse af et stykke træ. Det er blandt andet nyttigt til planker til træborde, gulve osv. Træet føres igennem maskinen for at blive mere ensartet. Afretterdelen af maskinen behandler træet ovenfra. Den anvendes blandt andet til at fjerne knaster eller ujævnheder og gør træet mere jævnt. En afretter- og tykkelseshøvl er altså et komplet værktøj til at gøre dit træ helt snorlige. JETs afretter og tykkelseshøvl JPT10B er et godt bud på en stærk og kvalitetssikker maskine. Den er kompakt uden at gå på kompromis med styrke, præcision eller ydeevne.

JPT310HH-T er også et godt bud på en god afretter- og tykkelseshøvl. Her får du en lidt større maskine med et langt bord og anslag, der gør det nemt at få helt lige resultater. Den er udstyret med en stærk 2,2kW motor, nem skift mellem funktioner, højdejustering, vendbare klinger og meget mere.


JET Drejebænk

Med JETs drejebænk JWL1221VS får du en komplet bænk. Faktisk er den så god, at JET selv mener, at den skiller sig ud fra de ting, de før har lavet. Det er den, fordi den er udstyret med bedre funktioner, et federe design og generelt giver en bedre drejeoplevelse. Det gør den, fordi den er designet med fokus på kontrol. Den er udstyret med: ⚒24 integrerede indekseringspositioner ⚒Acme gevind i pinoldok ⚒Praktisk placerede knapper og digital aflæsning ⚒Går fra fremadkørsel til baglæns i en glat overgang ⚒Innovativt spændesystem til drivrem ⚒Godt designede hastigheder ⚒Smart hastighedskontrol


Spånsuger fra JET

En spånsuger er en uundværlig del af et værksted. Til næsten alle større stationære maskiner anbefales det, at du bruger udsugning til at gøre arbejdsmiljøet mere sikkert. JETs spånsuger JCDC-3.0-T er en effektiv spånsuger med mange smarte funktioner. Den er blandt andet udstyret med et direkte monteret filter, en fjernbetjening og en beholder med stor kapacitet. Spånsugeren er resultatet af, når styrke og effektivitet går hånd i hånd. Det ses for eksempel på dens filtreringsevne. JETs spånsuger kan filtrere partikler helt ned til 1 mikron og endda under.  Leder du efter en mere kompakt og simpel spånsuger, der ikke går på kompromis med ydeevne, så er DC1100A-M/T et godt bud. Selvom denne spånsuger ikke ser ud af meget, så kan den faktisk bruges til flere maskiner på en gang. Den er udstyret med en stærk motor og en ventilator, der giver høj ydeevne, men lydløs og vibrationsfri kørsel. 


Oscillerende Kantsliber

Med en kantsliber kan du slibe alverdens forskellige slags opgaver. Skal du slibe lige kanter? Intet problem! Skal du slibe buede og ukurant vinkler og buer? Heller intet problem! JETs OES80CS-T oscillerende kantsliber har styrken til både at klare store og små slibeopgaver.  Båndets hus er lavet i solidt stål for at sikre styrke og holdbarhed. Bordet kan rykkes op og ned for at sikre præcision. Grafitbelagte plader er køligere og forlænger maskinen og båndets levetid. Den oscillerende funktion reducerer risikoen for, at støv og spåner ophober sig, hvilket forlænger båndets holdbarhed. Slibebåndet kan desuden kippes til forskellige opgaver.

Oscillerende spindelpudser

Spindelpudseren er især god til, hvis du skal lave mere fint slibearbejde. Det er for eksempel til snørklede stykker træ, små ornamenter eller andre fine projekter, der kræver præcis slibning tæt på emnet. JETs spindelpudser JBOS5-M kan det hele. Det solide støbejernsbord kan kippes op til 45 grader og sliberullen kan udskiftes til forskellige størrelser.