Facebook Pixel
ddm1_143.jpg

JET og PROMAC udvider deres garanti

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 17. februar 2020

JET tilbyder 2+1 års garanti på alle JET & PROMAC maskiner. De udvider deres to års garanti med 1 år, dvs. du får 3 års garanti på din maskine fra JET eller PROMAC hvis du registrere dit produkt på deres hjemmeside.

JET og Promac, ejes af JPW Industries.

JET er en innovativ og kvalitetsbevidst producent af større maskiner til træarbejde, metalarbejde, lifte mm. Promac har i mere end 30 år tilbudt maskiner til metalbearbejdning, der både er holdbare og lette at bruge. Når det kommer til boring, fræsning, savning eller drejning, tilbyder Promac et stort produktsortiment med tilbehør der dækker alle behov.

JET og Promac har 2 års garanti på deres produkter, men nu kan du få endnu længere garanti, ved at registrere din maskine her. Ved at registrere din maskine får du 1 års garanti ekstra.

Dorch & Danola er eneforhandler at JET og PROMAC maskiner. Vi har et bredt sortiment af produkter til træ- og metalbearbejdning. Ydermere har vi autoriseret garanti-værksted for JET og PROMAC, som du kan læse mere om her.

Dorch & Danola har lige nu kampagne på kvalitetsmaskiner fra JET, Du kan se kampagnen her og dykke ned i de gode priser på vores hjemmeside.