Facebook Pixel
ddm4.png

Jubilæumstilbud på Teng Tools værktøj!

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 22. oktober 2015

Dorch & Danola giver den fuld gas med de nye JUBILÆUMSTILBUD fra Teng Tools på fx topnøglesæt, bitssæt, værktøjssæt og værktøjsvogne til billige priser.

Dorch & Danola har lavet en ny kampagne på værktøj i samarbejde med Teng Tools. Med Teng Tools får du kvalitets værktøj der holder, til rigtig gode priser. Se alle de gode tilbud i jubilæumsavisen her: 

Bemærk - Alle priser er incl. moms i Teng Tools jubilæumsavis.

Teng Tools = kvalitets værktøj med evigheds garanti.
Teng Tools bliver bl.a. brugt af Petter Solberg verdensmester i Rallycross RX og hans mekanikere.

Dorch & Danola A/S er en forhandler, der gennem internettet giver dig gode priser på alt fra bits til bordrundsave og håndværktøj, og vi gør det rigtig billigt på www.dorchdanola.dk. Køb her de mange produkter, vi forhandler, direkte på internettet og få det tilsendt landet over. Med dorchdanola.dk kan du have værktøj i dit hus inden for kort tid, og du behøver ikke bevæge dig uden for en dør. Mangler du en god leverandør af værktøj, som er i øjenhøjde med dig, og som giver dig kvalitet og kvantitet for pengene, er dorchdanola.dk din nye forhandler af værktøj. En leverandør som giver dig alt, hvad du behøver, for lave penge, er lige hvad du mangler. Læs meget mere om Teng Tools værktøj og andet værktøj på www.dorchdanola.dk.