Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm222.png

Kampagne på kompressor og trykluftværktøj

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola A/S Dated: 28. april 2015

Så er det nu du kan gøre en god handel på kompressorer og trykluftvæktøj fra nogle af de største mærker indenfor trykluft udstyr fx fra Luna, Ferax, Ingersoll Rand og Yokota - til nok Danmarks bedste priser! Kampagnen er indledt i forlængelse af den netop udsendte tilbudsavis - ON AIR forår 2015. I tilbudsavisen finder du kompressorer til alle behov og som er velegnet til garager, værksteder, håndværkere, blikkenslagere, malere etc., plus meget andet trykluftværktøj. Så kom og gør en god handel!

Se Dorch & Danola's tilbudsavis ON AIR her.
Bemærk - Alle priser er incl. moms i ON AIR tilbudsavisen

 

Se Dorch & Danola's tilbudsavis ON AIR her.
Bemærk - Alle priser er incl. moms i ON AIR tilbudsavisen

 

Dorch & Danola - Vi kan kompressorer!
Alle produkter som indgår i On Air tilbudsavisen har en meget høj kvalitet, når det gælder levetid, yde- evne og funktionalitet. Det brede sortiment gør også, at du kan vælge netop de produkter, du har brug for til dine specifikke behov – hverken mere eller mindre.

Tryghed og velfungerende logistik
Gennem et tæt samarbejde med Dorch & Danola og Luna opnår du hurtige leverancer – også hvis noget skulle slippe op på Dorch & Danola's hylder, eller du har særlige ønsker. Det skaber en tryghed i hverdagen, og du kan fokusere på netop din opgave.

Glimrende service & support
For at få et godt flow i produktionen er det vigtigt med en velfungerende service og support. I samarbejde med Dorch & Danola er det noget, vi kan tilbyde dig. Hvis noget mod forventning skulle glippe eller der opstår spørgsmål, så bakker vi op med en veltrimmet service- og supportfunktion.

 

Hos Dorch & Danola handler de professionelle håndværkere, virksomheder og private gør-det-selv folk hver dag! På webshoppen dorchdanola.dk finder du mere end 15.000 varer til rigtige gode priser og hurtig levering lige til døren eller en pakkeshop.

 

Hos Dorch & Danola handler de professionelle håndværkere, virksomheder og private gør-det-selv folk hver dag! På webshoppen dorchdanola.dk finder du mere end 15.000 varer til rigtige gode priser og hurtig levering lige til døren eller en pakkeshop.