Facebook Pixel
ddm1_47.png

Kampagne på kompressorer og luftværktøj hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 9. oktober 2015

I tilbudsavisen On Air finder du gode tilbud på pneumatisk værktøj og kompressorer til industrien og gør-det-selv manden. Så kom og gør en god handel!

I On Air tilbudsavisen finder du et stort udvalg af luftværktøj, slagnøgler, møtrikspænder og kompressorer i høj kvalitet til billige priser. On Air kampagnen er indledt i forlængelse af den netop udsendte tilbudsavis ON AIR. I tilbudsavisen finder du tilbud på kompressorer til alle behov og trykluftværktøj fra nogle af de største mærker i branchen som LUNA, FERAX, Ingersoll Rand og YOKOTA.

Alle produkter som indgår i On Air har en meget høj kvalitet, når det gælder levetid, yde-evne og funktionalitet. Det brede sortiment gør også, at du kan vælge netop de produkter, du har brug for til dine specifikke behov – hverken mere eller mindre.

Se Dorch & Danola's tilbudsavis ON AIR her.
Bemærk - Alle priser er incl. moms i ON AIR tilbudsavisen

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af pneumatisk værktøj og luftværktøj til industrielt brug og meget tilbehør til luftværktøjet som gør arbejdet nemmere. Se vores udvalg online på dorchdanola.dk.
På webshoppen handler de professionelle håndværkere, virksomheder og private gør-det-selv folk hver dag! På dorchdanola.dk finder du mere end 15.000 varer til rigtige gode priser og hurtig levering lige til døren eller en pakkeshop.