Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Kampagne på Makita skov & have maskiner hos Dorch & Danola

Kampagne på Makita skov & have maskiner hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola A/S Dated: 17. oktober 2016

Her finder du alle kampagnetilbud på Makita kædesave, motorsave, sikkerhedsbeklædning til skovarbejde, dykpumper, løvblæser m.m. Så kom og gør en god handel på Makita skov og have maskiner hos Dorch & Danola lige nu!


Kampagneavisen er sprængfyldt med gode tilbud på Makita el-kædesave og benzin motorsave til gør-det-selv manden eller den proffessionelle bruger og mange andre skov og have maskiner på el, akku eller benzin. Desuden er avisen er fyldt med spændende nye 2x18V akku maskiner til fantastiske intropriser og et udpluk fra det velkendte Makita sortiment til attraktive kampagnepriser.

Tilbuddende på Makita finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 31.12.2016 eller så længe lager haves.

Læs Dorch & Danola’s kampagneavis her og bliv inspireret af de mange muligheder til skov & have.

Bemærk – Alle priser er incl. moms i Makita kampagne avisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Makita hvis uheldet er ude.

 

Makita kædesave i bedste kvalitet
Gør havearbejdet til en leg ved, at erhverve dig de rigtige maskiner. Besøg Dorch & Danola A/S på www.dorchdanola.dk og se vores store udvalg af Makita kædesave. Makita leverer et af de bedste produkter på markedet. Nogle kan måske huske de lidt ældre Sachs/Dolmar kædesave som har været en utrolig populær kædesav til skovbrugeren i mange år. Det er dem Makita nu har overtaget navnet og kvaliteten efter, og kædesavene er stadig konkurrencedygtige på prisen.

Makita kædesave
Dorch & Danola er en virksomhed, der forhandler en lang række professionelle maskiner til at bruge i din kamp mod træer, græsplæner og krat. Hos Dorch & Danola kan du finde mange forskellige maskiner, der passer til alt slags skov- og havearbejde. Du kan finde maskiner, såsom plæneklippere, Makita kædesave, græstrimmere og mange andre maskiner, som kan gøre arbejdet mere effektivt og sjovt. Hvis du er på udkig efter en kædesav til at klare de større opgaver med træer og buske, så har Dorch & Danola et stort udvalg af Makita kædesave. Makita kædesavene er kendt for deres ergonomiske design og deres høje sikkerhed. Besøg Dorch & Danola og se vores udvalg af Makita kædesave. I udvalget af Makita kædesave kan du blandt andet finde en let og effektiv all-around kædesav EA3201S35A, der er let at håndtere. Den er med Easy Start og indeholder en benzin 2-takts motor, som giver kædesaven en effektiv save evne, samtidig med at den bruger op til 20% mindre brændstof. Den har en let kædespænding, der betyder, at du ikke skal bruge noget værktøj for at spænde din kædesav. Du kan købe tilbehør til alle de Makita kædesave, du finder hos Dorch & Danola. I tilbehøret til Makita kædesave, kan du blandt andet købe nye kæder til kædesaven eller smøreolie, så du nemt kan vedligeholde din kædesav. Hos Dorch & Danola går vi meget op i sikkerhed, derfor kan du også finde en lang række sikkerhedsprodukter, der kan gøre dit arbejde sikkert ved brug af kædesaven. Kom godt i gang med at få styr på træerne, besøg Dorch & Danola på www.dorchdanola.dk og find inspiration i Makita kædesave og andre professionelle havemaskiner.