Facebook Pixel
dddd.jpg

Kampagne på Makita skov og have maskiner hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 10. marts 2016

Foråret nærmer sig, og Dorch & Danola's nye kampagneavis på Makita skov & have er på vej ud i disse dage. Kom og gør en god handel på Makita skov og have maskiner hos Dorch & Danola lige nu!  

Kampagneavisen er sprængfyldt med gode tilbud på Makita kædesave, hækkeklippere, græstrimmer, plæneklipper, løvblæser og mange andre skov og have maskiner på el, akku eller benzin. Desuden er avisen er fyldt med spændende nye 2x18V akku maskiner til fantastiske intropriser og et udpluk fra det velkendte Makita sortiment til attraktive kampagnepriser.

Tilbuddende på Makita finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 30.06.2016 eller så længe lager haves.

 

Læs Dorch & Danola's kampagneavis her og bliv inspireret af de mange muligheder til skov & have.
Bemærk - Alle priser er incl. moms i Makita kampagne avisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Makita hvis uheldet er ude.

 

Makita skov & have
Makita har en bred vifte af udstyr og maskiner til skov og have, såsom kædesave, græstrimmere, buskryddere, hækkeklippere, løvblæsere, jordboremaskiner og mange andre maskiner skov og have maskiner, samt tilbehør. Makita har været en kendt leverandør af kvalitetsprodukter til anvendelse i skov og have i årtier, både på el, 18V batteri/akku og benzin.
Makita har taget endnu et skridt i den rigtige retning, når det drejer sig om at opfylde de nye love og krav, som stilles til udslip og miljø på forbrændingsmotorer. Makita's sortimentet indeholder produkter til alle fire årstider og lever op til de nordiske kvalitetskrav.

 

Makita kædesave i bedste kvalitet
Gør havearbejdet til en leg ved, at erhverve dig de rigtige maskiner. Besøg Dorch & Danola A/S på www.dorchdanola.dk og se vores store udvalg af fx Makita kædesave.

 

 

Makita skov & have maskiner
Dorch & Danola er en virksomhed, der forhandler en lang række professionelle maskiner til at bruge i din kamp mod træer, græsplæner og krat. Hos Dorch & Danola kan du finde mange forskellige maskiner, der passer til alt slags skov- og havearbejde. Du kan finde maskiner, såsom plæneklippere, kædesave, græstrimmere, løvblæsere og mange andre maskiner, som kan gøre arbejdet mere effektivt og sjovt. Hvis du er på udkig efter kædesave til at klare de større opgaver med træer og buske, så har Dorch & Danola et stort udvalg af Makita kædesave. Makita kædesave er kendt for deres ergonomiske design og deres høje sikkerhed. Besøg Dorch & Danola og se deres udvalg af Makita kædesave. I udvalget af Makita kædesave kan du blandt andet finde en let og effektiv all-around kædesavsav, der er let at håndtere. Den indeholder en 2-takts motor, som giver kædesaven en effektiv skære evne, samtidig med at den bruger op til 20% mindre brændstof. Den har en let kædespænding, der betyder, at du ikke skal bruge andet værktøj for at spænde din motorsav. Du kan købe tilbehør til alle de Makita kædesave, du finder hos Dorch & Danola. I tilbehøret til Makita kædesave, kan du blandt andet købe nye kæder til kædesavenn eller smøreolie, så du nemt kan vedligeholde din kædesav. Hos Dorch & Danola går vi meget op i sikkerhed, derfor kan du også finde en lang række produkter, der kan gøre dit arbejde sikkert. Kom godt i gang med at få styr på træerne, buskene, krattet, besøg Dorch & Danola på www.dorchdanola.dk og find inspiration i Makita kædesave og andre professionelle skov og havemaskiner.