Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_43.png

Kampagne på Sjöbergs høvlebænke hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 29. oktober 2015

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af høvlebænke og arbejdsborde fra Sjöbergs, og du får nem og hurtig levering i hele landet. Du finder kampagnen på Sjöbergs høvlebænke og workstation lige her.Der er penge at spare på Sjöbergs høvlebænke hos Dorch & Danola. Kom og gør en god handel på høvlebænke og Smart Workstation Pro resten af 2015.

Tilbuddene på Sjöbergs høvlebænke finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 31. december  2015 eller så længe lager haves.

Se Dorch & Danola's kampagne på Sjöbergs høvlebænke her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Stort udvalg af høvlebænke

Hos Dorch & Danola finder du altid et godt tilbud, og det er uanset, om der er tale om Sjøbergs høvlebænke eller workstation. Hos Dorch & Danola finder du alt om høvlebænke, og du kan læse mere på dorchdanola.dk – her finder et stort udvalg af høvlebænke og arbejdsborde, som kan gøre din arbejdsdag meget bedre, og som kan styrke effektiviteten på din arbejdsplads, idet det giver en bedre stilling og holdning ved arbejdsbordet.

Hurtig levering i hele Danmark

Så søger du en forhandler med nem og hurtig levering på høvlebænke i hele landet. Dorch & Danola landsdækkende og effektive service har gjort os til eksperter på tværs af nationen, og vi har kunder fra Skagen til Gedser. Der er en høvlebænk, et nyt arbejdsbord eller et Workstation til alle blandt det store sortiment, og det gør det hele mere attraktivt, at der er nem og hurtig levering på alle produkter i hele landet. Hvis du vil have den bedste service, så besøg vores webshop dorchdanola.dk, for her finder du Sjöbergs høvlebænke – nem og hurtig levering i hele landet er blot en ekstra service. Du kan altid kontakte Dorch & Danola, hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte os vedrørende råd og vejledning samt nem og hurtig levering i hele landet når som helst.

Høvlebænke til værkstedet og arbejdspladsen kan købes online hos dorchdanola.dk, der blandt andet har specialiseret sig i høvlebænke fra Sjöbergs i Sverige.