Facebook Pixel
ddm5.jpg

Kampagnetilbud på Metabo hækkeklippere lige nu!

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 11. marts 2016

Hækken skal klippes mindst en gange om året, så du kan lige så godt finde det rigtige værktøj til det hos Dorch & Danola. På dorchdanola.dk har vi et bredt udvalg af kvalitets hækkeklippere og lige nu har vi kampagne tilbud på Metabo hækkeklippere! 

Foråret nærmer sig, og Dorch & Danola's nye kampagneavis på Metabo's hækkeklippere er på vej ud i disse dage. Så kom og gør en god handel på Metabo hækkeklippere hos Dorch & Danola lige nu. Kampagneavisen er sprængfyldt med gode tilbud på akku hækkeklippere og el hækkeklippere i flere kvaliteter og størrelser.

Se Dorch & Danola's kampagneavis her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i Metabo kampagneavisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Metabo hvis uheldet er ude.

Alle tilbuddene på Metabo finder du også på vores webshop dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 31.08.2016 eller så længe lager haves.

Valg af hækkeklipper

De fleste af os klipper efterhånden hæk med maskine. Det er lettere, hurtigere, og resultatet bliver pænt, når man har fået styr på, hvordan man gør. Men før du investerer i hækkeklipper, skal du finde ud af, hvad dit behov er. Har du fx en kraftig hæk af bøg eller tjørn, skal du vide, at nye skud på et år kan blive 15 mm tykke, og det kræver nogle kræfter at klippe den slags.

Har du en hæk med tynde grene som fx liguster, kan du godt klare dig med en maskine med knap så mange kræfter. Det samme gør sig gældende, hvis du beslutter dig for at vedligeholde hækken tre-fire gange i løbet af sommeren og kun tager de nye tynde skud. Dit valg af hækkeklipper afhænger derfor først og fremmest af størrelsen på din hæk og type hæk, men i høj grad også af dit temperament - og om det skal være en el hækkeklipper med ledning eller være helt fri for en ledning med en akku hækkeklipper. Generelt for alle akku hækkeklippere, benzin hækkeklippere og elektriske hækkeklippere er, at de alle fås med forskellige sværdlængder.

Har du spørgsmål om hækkeklippere og valg af model, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, så vil vi gerne være behjælpelige med vejledning.

Dorch & Danola webshop
Dorch & Danola har skabt en super fed online shop, hvor du kan finde meget andet end værktøj. På shoppen kan du blandt andet finde et bredt udvalg af hækkeklippere, der kan gøre din have helt perfekt. Er du for eksempel på udkig efter gode og professionelle hækkeklippere, så finder du et super, bredt udvalg af fx Metabo hækkeklippere på shoppen. Fælles for vores leverandøre er, at de alle har mange års erfaring og know-how indenfor hækkeklippere og andre havemaskiner samt at de leverer produkter i en høj kvalitet, derfor forhandler vi mærkevarer som Metabo og Makita hækkeklippere. Hos os finder du derfor altid en hækkeklipper, der kan dække dit behov og til den rigtige pris, om det er til hobby brug i haven eller til professionelt brug.