Facebook Pixel
ddm3.png

Kæmpe Makita kampagne - Pick and Mix

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 1. november 2013

Dorch & Danola tilbyder nu sammen med Makita markedets største udvalg af 18V Li-ion akku solo maskiner også kaldet for Z-model.

Dorch & Danola tilbyder nu alle Makita's 18V akku solo maskiner som Pick and Mix. Makita Pick and Mix betaler sig for dig. Fordi du kun betaler for det, du har brug for. Hurtigt, nemt og billigt med Makita Pick and Mix system.

Makita tilbyder dig den rigtige maskine til jobbet med Pick and Mix systemet. Vælg fra en lang række Makita akku maskiner 18V, som er kendt for deres kvalitet, robusthed, driftsikkerhed og lange levetid.

Et batteri - mange muligheder

Makita Pick and Mix står for frit valg, hvor håndværkeren kan vælge, hvad han vil have. Ikke mindre end 48 Metabo akku maskiner i 18 Volt klassen er lige nu på tilbud hos Dorch & Danola og i vores webshop dorchdanola.dk til brug i handel og industri, til brug i haven, værkstedet eller på byggepladsen. Makita’s Pick and Mix system giver også mulighed for at tilpasse vores lager og løbende udvikle vores sortiment af Makita, så det bedre matcher vores kunders behov. Dorch & Danola kan handle og reagere på håndværkerens krav på en fleksibel måde, og rådgive håndværkeren om hvilke kombinationer der er bedst for ham og hvad han får mest ud af. Desuden tilbyder Dorch & Danola nogle yderst attraktive online priser til håndværkeren. Han behøver ikke at købe noget, som han faktisk ikke rigtig har brug for eller ønsker. Makita’s Pick and Mix system er den deraf følgende gennemførelse af Makita & Dorch & Danola’s vision om maksimal uafhængighed og fleksibilitet kombineret med størst fokus på håndværkeren som kunde. Dorch & Danola er overbeviste om, at håndværkeren vil nyde denne form for frihed og fleksibilitet med Makita's Pick and Mix. Pick and Mix fra Makita er tilgængelig i vores webshop dorchdanola.dk fra den 4 november 2013.

Makita garanti

Makita akku maskiner er kendt for deres gode kvalitet og lange levetid. Makita yder 1 års garanti på deres akku maskiner og batterier.

Makita hos Dorch & Danola

Dorch & Danola gør det lettere at træffe dit Makita valg. Vi har fået samlet alt Makita i en kategori og alt Makita 18V Pick + Mix i en under kategori. Hjemmesiden er designet simpelt og overskueligt. Dorch & Danola lader Makita maskinerne tale for sig selv, når det gælder kvalitet, Makita er nemlig Japansk kvalitet når det bedst. I dag er der mange, som køber værktøj på internettet. Det hænger i stor grad sammen med, at det er hurtigere og billigere. Find Makita 18V akku maskinerne på dorchdanola.dk og gør en rigtig god handel lige nu med Pick and Mix systemet.

Dorch & Danola gør det lettere at træffe dit Makita valg. Vi har fået samlet alt Makita i en kategori og alt Makita 18V Pick + Mix i en under kategori. Hjemmesiden er designet simpelt og overskueligt. Dorch & Danola lader Makita maskinerne tale for sig selv, når det gælder kvalitet, Makita er nemlig Japansk kvalitet når det bedst. I dag er der mange, som køber værktøj på internettet. Det hænger i stor grad sammen med, at det er hurtigere og billigere. Find Makita 18V akku maskinerne på dorchdanola.dk og gør en rigtig god handel lige nu med Pick and Mix systemet.