Facebook Pixel
ddm1_73.png

Laguna Tools med tre ord: Stabilitet, kvalitet og robusthed

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 21. december 2020

Vi elsker at udvide vores sortiment med nye og lækre mærker og forkæle jer med nyt udstyr til værkstedet. Denne gang kan vi introducere en af de helt store giganter på markedet for træarbejde. Sig goddag til Laguna Tools.


Der er en ny dreng i klassen hos Dorch & Danola – og han er allerede populær

Laguna Tools har siden 1983 produceret trædrejningsudstyr og snedkerimaskiner til den kvalitetsbevidste træarbejder. Med visionen om at sælge løsninger producerer Laguna Tools produkter i højeste kvalitet med fokus på effektivitet og holdbarhed. Her får du som håndværker eller gør-det-selv-mand udstyr til værkstedet eller arbejdspladsen, du ikke har set mage.


Kender du allerede Laguna Tools? Så ved du måske også hvorfor, de er prisbelønnet af træarbejdere og andre håndværker verden over. Laguna Tools har et stærkt omdømme indenfor maskiner og værktøj og har vundet flere priser gennem årerne. Det har de vundet, fordi Laguna Tools går forrest. Deres motto er nemlig:


”Vi fører an og følger ikke blot efter”

Faktisk er Laguna Tools så populære, at grundlæggeren af brandet danske Torben Helshøj er blevet tildelt Dronningens sølv Fortjenstmedalje i træarbejde. Det betyder, at du altså kan være sikker på at få kvalitet, når du køber varer fra Laguna Lools her hos Dorch & Danola.

Hos Laguna Tools er du sikret:

Brugervenligt design

En holdbar løsning

Et stort udvalg af værktøj og maskiner

Fortsat innovativ udvikling
Laguna Tools er bygget på passion for deres produkter, deres kunder og selve markedet. Torben var ikke tilfreds med konkurrenternes kvalitet og deres maskiner og værktøj levede ikke op til den høje standard, som Torben forventede til værktøjet. Det var begyndelsen på den flotte udvikling som Laguna Tools har gået igennem. For tre årtier siden startede Laguna Tools deres virksomhed bygget på kvalitet, præcision og brugervenlige produkter til træarbejde. I dag har de udvidet deres produktsortiment til at indebære maskiner og værktøj til arbejde i metal, plastik, kompost og andre materialer stadig med fokus på de samme gode værdier.


Værktøj til arbejde i træ og metal

Hele historien bag Laguna Tools startede med produktionen af den populære italienske båndsav. Siden da har det taget fart, og Laguna Tools har introduceret mange nye og innovative maskiner på markedet for træ- og metalarbejde. Du kender måske maskinerne bag navne som CNC, Fusion, REVO, Flux med mere. Gør du ikke, kan du læse mere om de innovative maskiner lige her.

Laguna Tools Fusion2+3 bordrundsav er ikke kun flot at se på, men også en stærk og holdbar maskine. Oplever du ofte problemer med at finde nok plads på bordet, når du skal save dine emner? Det problem slipper du uden om med Fusion2. Her er nemlig en stor overflade, der giver god støtte til alle størrelser emner. Den er endda udstyret med ekstra lange støtter. T-støtten er nem at justere og kan håndtere selv de helt store emner. Og så er den udstyret med en stærk spånsuger, så du slipper for et stort oprydningsarbejde efter.En af de populære produkter hos Laguna Tools er deres solide og stærke båndsav. Saven er bygget op om en tung og robust ramme og er udstyret med en stærk 2,2 kW motor.


Bordpladen er formstøbt i aluminium, som giver stabilitet når du arbejder, selv med store emner. Langs hjulet finder du et polyuretanbælte, der er skabt til at modstå varme og give en længere levetid. Her er det muligt at lave nedskæringer helt op til 463 mm.Er du helt bidt at trædrejning? Det forstår vi godt. Og det blvier bare lidt sjovere med en stærk og solid drejebænk, der også er lækker at se på. Det er hvad Laguna Tools Revo-drejebænk kan tilbyde dig. Bænken er porduceret i højkvalitetsstål og har en imponerende bredde på 208 mm. Den er udstyret med en stærk 1,5 kW induktionsmotor og hastigheden styres let med en drejeknap. Denne drejebænk adskiller sig fra andre bænke, fordi den er udstyret med et ergonomisk kontrolpanel af anodiseret aluminium. Desuden har den en blå LED-hastighedsindikator med en betjeningsknap til.

Her får du:


  • Massiv konstruktion
  • Høj komfort og lav vibration
  • Stærk induktionsmotor
  • Værktøjsopbevaring
  • Spindellås med knap