Facebook Pixel
ddm1_65.png

Leder du efter praktisk opbevaring til dit værktøj?

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 24. marts 2022

Er du træt af, altid at skulle lede efter dit værktøj? Så skal du læse med her, hvor vi sætter dig ind i Mailwaukees værktøjsvogne og deres specialudstyr – og det er ikke så lidt de kan. Med en værktøjsvogn går du lige niveauet op i fedt udstyr.


Få styr på alt dit værktøj med Milwaukees værktøjsvogne

Nu er det slut med at bruge lang tid på at lede efter dit værktøj. Milwaukee har praktiske værktøjsvogne i stål og med skuffer. Her har du plads til alt dit udstyr og kan nemt adskille alt fra små bits og skruer til dit elværktøj – der selvfølgelig har sin helt egen skuffe, som er indrettet specielt til disse.

Værktøjsvogn med skuffer

Milwaukees værktøjsvogne fås i forskellige størrelser og med forskellige antal skuffer. Du kan få vognene med op til 10 skuffer, så der er god mulighed for at finde plads til alt dit udstyr. I flere af modellerne er der nederst en skuffe, som er specielt lavet til dine elværktøjer.

Når dit udstyr er opdelt er det meget nemmere at finde og du sparer tid, så du kan koncentrere dig om dit projekt. På flere af vognene er der også hulplade, hvor du kan hænge dit værktøj op.


Komplet værktøjsvogn

Milwaukees værktøjsvogn, i modellen med 7 skuffer, har soft close, der kan klare op til 45kg. Derudover har den ekstra hylder på siden af vognen, hvor der er gjort plads til flasker og dåser. Den kommer også med anti-vippe beskyttelse, da det kun er muligt at åbne én skuffe ad gangen – så slipper du for, at alt dit værktøj vælter ud på gulvet.

Du kan se alle Milwaukees værktøjsvogne til en god pris her