Facebook Pixel
Masser af gode tilbud på Teng Tools, Limit og Luna

Masser af gode tilbud på Teng Tools, Limit og Luna

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 16. november 2016

Så er det igen tid til vores populære tilbud til dig i industrien. Lige nu er der ekstra gode tilbud på Teng Tools værktøj, Limit måleværktøj samt Luna trykluft & maskiner hos Dorch & Danola. 


Tilbud til dig i industrien kampagneavis er = skarpe priser på populære mærker som Teng Tools, Limit og Luna.


Du kan læse kampagneavisen "Tilbud til dig i industrien" her!


Tilbuddende i kampagneavisen finder du også på vores shop www.dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 31.12.2016 eller så længe lager haves.


Bemærk: Alle priser i avisen er inkl. Moms

Dorch & Dorch - din værktøjsbutik på nettet
Dorch & Danola giver dig en fantastisk webshop, hvor du kan finde værktøj og maskiner til industrien om det er til træ- eller metalbearbejdning
og rigtig meget tilbehør. Mærker som Teng Tools, Ferax, Limit og Luna er nogle af de mange fine brands som du finder på webshoppen.


Hos Dorch & Danola kan du købe Teng Tools værktøj, Limit måleværktøj og Luna maskiner billigt og nemt online.  Dorch & Danola har vi nemlig hurtig levering, så det nye værktøj kan tages i brug hurtigt, så projekterne ikke kommer til at stå stille.  Find det fede tilbehør til maskiner og brands på værktøj på www.dorchdanola.dk og oplev en webshop, der tager værktøj og maskiner til industrien seriøst.