Facebook Pixel
ddm1_180.jpg

Milwaukee jagtjakke med varme i camuflage - en varm nyhed!

Udgivet af: Udgivet i: Beklædning Dated: 23. maj 2023

Milwaukee er nok mest kendt for at producere elværktøj og akku værktøj til professionelle brugere og seriøse gør det selv folk, er nu kommet med en varm nyhed til jagt- og friluftsfolket med deres Milwaukee varmejakken M12 HJ i Realtree AP camuflage. Jagtjakke med varme M12 HJ i Realtree AP kamuflage, som er det mest populære og alsidige kamuflagemønster på markedet, hvilket gør jakken perfekt til jagt, fiskeri og andre friluftsaktiviteter.

Ved at udnytte ny innovativ teknologi opvarmer jagtjakken kroppen og stimulerer blodcirkulationen på selv de koldeste dage. Milwaukee's varmejakken leveres som standard med et M12 1,5 Ah Lithium-Ion batteri, som ligger gemt i en diskret lomme og leverer helt op til 6 timers vedvarende varme pr. opladning. For dem som tilbringer længere perioder i skoven eller på marken, er der også et 3,0 Ah Lithium-Ion batteri tilgængeligt, hvilket giver op til 12 timers vedvarende varme pr. opladning.

Milwaukee's M12 batteri er kompatibelt med hele Milwaukee’s M12 serie af akku maskiner, som består af over 30 kompakte 12 volt akku værktøjer i dag. Heriblandt den kompakte C12 HZ bajonetsav, der sammen med Milwaukee’s rustfrie bajonetsavklinge er perfekt til hurtigt og nemt at skære vildt op med.

Jagtjakken afgiver en jævn og behagelig varme, og brugerkomforten er helt i top takket være de tre varmezoner, som er syet ind i materialet. Varmezonerne er strategisk placeret for at give brugeren optimal opvarmning af kroppens kerneområder. De slidstærke varmeelementer har tre niveauer; lav, mellem eller høj og betjenes nemt med en touch-knap placeret på indersiden af jakken. Varmeelementerne gør, at man slipper for at være i bevægelse for at holde varmen i kolde og krævende omgivelser. Man kan uden problemer sidde komfortabelt på vagt i timevis uden at fryse med Milwaukee's camuflage jagtjakke.

Takket være softshell-materialet er jagtjakken både vindtæt og vandafvisende for at levere bedst mulig fleksibilitet og bevægelsesfrihed under alle tænkelige vejrforhold. Materialet er i tillæg støjsvagt og sammen med en praktisk lomme til jagtegn, fiskekort m.m. gør det jakken til en yndet følgesvend for enhver jæger, fisker og andre friluftsinteresserede.

Med lanceringen af Milwaukee's Realtree AP kamuflagejakken med varme består M12 serien nu af over 30 forskellige akku produkter, som alle kan anvendes med samme batteri.

Køb Milwaukee kamuflage jagtjakke med varme M12 her!

 

Egenskaber
Driftstid: Op til 6 timers vedvarende varme pr. opladning (12 timer med 3,0 Ah batteri)
Realtree AP camuflagemønster
Vandafvisende og vindtæt
3 varmezoner der opvarmer kroppens kerneområder

3 varmeindstillinger med enkel touch-knap: høj, mellem og lav, i tillæg til opvarmningsfunktionen
Nem betjening placeret på jakkens inderside
Praktisk batteriholder placeret i diskret lomme på jakkens bagside

 

Tekniske data for Milwaukee M12 jagt varmejakke
Driftstid 1,5/3,0 Ah Li-Ion batteri: 6/12 timer
Varmezoner: 3 (højre/venstre bryst og ryg)
Varmeniveauer: 3 + opvarmningsfunktion
Lommer: 2 sidelommer + brystlomme til mobil/MP3/walki talki
Materiale: Softshell: 95% polyester / 5% spandex
Batteri: M12™ 12 volt 1,5 Ah Lithium-Ion (3,0 Ah sælges separat)
Vedligeholdelse: Håndvaskes uden batteri
Størrelser: L-XXXL