Facebook Pixel
ddm4_2.jpg

Milwaukee værktøj og maskiner

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 26. juli 2013

Hos Dorch & Danola har vi alt indenfor Milwaukee værktøj, vi har fingeren på pulsen når det gælder værktøj og ved derfor også hvilken popularitet Milwaukee har på de markeder vi opererer på – men ikke mindst ved vi også hvilke af Milwaukees produkter der er de mest efterspurgte og har et indgående kendskab til hver enkelt models spidskompetencer.

Uanset om du køber med øje for brug i erhverv eller som privatperson, så har vi altså et Milwaukee værktøj til opgaven. Vi bestræber os altid efter at give dig en god pris på hver enkelt produkt, og hvis du sammenligner med hvad du skal betale i den fysiske detailhandel for eksempel for en Milwaukee skruemaskine, så er der mange penge at spare ved at handle online – med billige priser på levering som endog også er særdeles hurtig, kan du altså gøre en rigtig god handel når du handler hos os.

Selvom vi er online så er det ikke sådan at vi ikke har den nødvendige kundeservice måtte du have spørgsmål eller problemer du skal have hjælp til, vi sidder klar ved telefonen med hjælp – samtidig med at du også kan sende os en e-mail vi vil svare på hurtigt!

Hvad er Milwaukee værktøj?

Milwaukee Electric Tools blev grundlagt helt tilbage i 1924, og er derfor også et firma med snart 90 års historie. Målet for virksomheden har fra starten af været at hjælpe de kræsne brugere indenfor værktøj og har med sine værktøjer fokuseret på at give denne gruppe et produktsortiment der opfylder de høje krav man har ved brug af produkterne i sin hver dag.

Med hele 5 fabrikker i USA og salg i hele verdenen er Milwaukee en stor producent af elværktøj og successen har altså bundet i den høje kvalitet til den rigtige pris som man har haft som mål at sikre sine kunder hver eneste gang de køber et værktøj med under dette brand. Det er dog ikke kun værktøj man fremstiller, men du kan også finde en Milwaukee radio som er et uundværligt gode i enhver fagmands dagligdag.

Udover elværktøj og radioer, så har Milwaukee en række af produkter som kan være med til at forbedre

dagligdagen for fagfolk. Med arbejdstøj dækker man mange målgrupper, samtidig med at andre produkter som temperaturmålere er henvendt til mere specifikke segmenter (elektrikere). Hvis du gerne vil være helt sikker på du har alt hvad du skal bruge, så kan det også anbefales at tage et kig på en Powerpack fra Milwaukee. En sådan indeholder alle de nødvendige remedier for at klare reparationer i hjemmet eller som profession.

Hvorfor købe hos Dorch & Danola?

Der er mange gode grunde til at købe Milwaukee elværktøj hos Dorch & Danola, udover at have vores netbutik har vi også en fysisk butik med hele 1500 kvadratmeter som du kan besøge hvis du vil se nærmere på varerne. Dette er dog ikke det væsentligste, for vi beskæftiger os ikke kun med salg, men står også for reparationer af mange forskellige værktøjstyper – heriblandt Milwaukee.

Der er mange gode grunde til at købe Milwaukee elværktøj hos Dorch & Danola, udover at have vores netbutik har vi også en fysisk butik med hele 1500 kvadratmeter som du kan besøge hvis du vil se nærmere på varerne. Dette er dog ikke det væsentligste, for vi beskæftiger os ikke kun med salg, men står også for reparationer af mange forskellige værktøjstyper – heriblandt Milwaukee.

I og med at vi er autoriserede til at varetage reparationer af værktøjet, så er det oplagt også at købe det hos os. Her ved du, at du har fat i et firma der har dybdegående viden med hvilke produkter der kan klare opgaven, men samtidig så er det også en dejlig sikkerhed, at man ved at hvis uheldet er ude og der opstår problemer med værktøjet så har man et sted at gå hen for at få den rigtige hjælp.

Firmaet Dorch & Danola blev grundlagt tilbage i 1931, og har derfor en lang historie bag sig – det var dog først i 1996 da Torben H. Madsen købte forretningen at en nyudvikling startede og har bragt os dertil hvor vi befinder os i dag – hvilket du selvsagt også kan få glæde af.