Facebook Pixel
Nyhed: Festool Overfræser OF 1010 R

Nyhed: Festool Overfræser OF 1010 R

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Seneste nyheder Dated: 5. maj 2021

Festool udvikler ikke kun nye fede produkter til deres sortiment. De sørger også for altid at videreudvikle deres eksisterende smarte produkter, så de hele tiden lever op til dine krav til kvalitet og funktionalitet. Denne gang har deres fokus været på den effektive og brugervenlige overfræser OF 1010, der har fået en opgradering og nu kan fås en ny og forbedret version.

Så byd velkommen til den nye og endnu smartere Festool overfræser OF 1010 REBQ eller bare OF 1010 R!

Festool - værktøj til den kvalitetsbevidste håndværker

Hos Festool er fokus altid på at producere effektivt værktøj i høj kvalitet og brugervenligt design, så du som kunde får værktøj, der lever op til dine forventninger. Det betyder, at når nye og smarte løsninger bliver introduceret, så er Festool med på noderne. Derfor vælger de ofte at opdatere deres forrige versioner af værktøj med de nye og smarte funktioner, så du altid får det bedste af det bedste hos Festool.

Det er netop, hvad de har gjort med deres Festool overfræser OF 1010, der fra nu af kommer til at hedde OF 1010 REBQ!

Festool OF 1010 REBQ – en uovertruffen maskine til nem og effektiv fræsning

OF1010 R er en letvægtsmaskine med et ergonomisk enhåndsgreb, der sikrer, at maskinen ligger godt i hånden og er nem at arbejde med. Dens kompakte og lille konstruktion samt den lave vægt gør, at den er let at håndtere, kan bruges til alsidigt arbejde og garanterer præcise snit (alt afhængig af den, der fører maskinen naturligvis )

Skal du lave noget småt og detaljeret fræsearbejde? Så er OF 1010 R overfræseren det oplagte valg. Den kan bruges til profilering, notning, falsning og fræsning af sinker, kanter, linjer, kurver og meget mere.

Dobbeltsidet spændeanordning

Fræseren kan klemmes fast mellem to føringssøjler, så den bliver yderst stabil

Lettilgængeligt arbejdsområde

Skift sikkert og hurtigt dit fræsejern

Præcis dybdeindstilling

Fræsedybden kan hurtigt indstilles trinløst i 1/10mm ved hjælp af et drejehjul

Frit udsyn

Det åbne arbejdsområde sikrer præcise fræseresultater, da du nemt kan se, hvordan du skærer

Effektivt arbejde uden det store svineri

Hader du rod i værkstedet? Og holder det dig nogle gange fra at lave det, du elsker som for eksempel at fræse smukke kanter? Det er ærgerligt, at det skal stoppe dig fra at lave det, du gerne vil, og det skal være slut nu! Derfor er den nye Festool overfræser OF 1010 R udstyret med en spånfanger, der giver sikker afskærmning og sikrer, at spåner opsuges optimalt.

Kombinerer du en Festool støvsuger med den effektive og smarte udsugningskappe, får du en fremragende støvudsugning ved kantfræsning. Støvsugerslanger D27 og D36 kan let tilsluttes overfræseren ved hjælp af den smarte bajonetlukning, der lige så hurtigt kan løsnes igen.

Hov! Vi glemte helt at nævne… Festool OF 1010 R er også udstyret med en smart ”Multi Materiale Control”-elektronik, der overvåger temperaturen, så du kan arbejde i alverdens slags materialer.

Hvor meget tilbehør kan du undvære?

Normalt spørger man sig selv: ”hvor meget tilbehør har jeg egentlig brug for?”. Når det kommer til overfræseren OF 1010 R er spørgsmålet i stedet: ”hvor meget tilbehør kan jeg leve uden?”. Jo mere tilbehør og udstyr, jo flere fede ting kan du lave, og jo nemmere bliver det.

Festool kommer med 4 forskellige fede pakker, hvor overfræseren spiller hovedrollen, og du kan få forskellige mængder tilbehør og udstyr med i pakken. Modellerne kommer med:

Festool OF 1010 REBQ: Gaffelnøgle 19 mm, sideanslag, spændetang Ø 8 mm


Festool OF 1010 REBQ-Plus: Føringsanslag, gaffelnøgle, sideanslag, spændetang Ø 8 mm, spånfanger, Systainer SYS3 M 237


Festool OF 1010 REBQ-Set: Føringsanslag, føringsskinne FS 800/2, gaffelnøgle 19 mm, sideanslag, spændetang Ø 8 mm, spånfanger, Systainer SYS3 M 237


Festool OF 1010 REBQ-Plus: Føringsanslag, gaffelnøgle, sideanslag, spændetang Ø 8 mm, spånfanger, Systainer SYS3 M 237