Facebook Pixel
Record Power Sabre 300

Nyhed fra Record Power

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 30. maj 2024

Oplev den nyeste båndsav fra Record Power

SABRE-300 er det seneste skud på stammen i Record Powers båndsavslinje, og er udviklet med fokus på træarbejdsentusiastens behov.

Der er tale om en multifunktionel maskine af høj kvalitet, som størrelsesmæssigt vil passe ind på de fleste værksteder.

SABRE-300 kan håndtere både mindre opgaver og større projekter. Skal dit næste projekt være en mobilholder, et fuglehus eller måske en kommode med flotte udskæringer? SABRE-300 er det oplagte valg til at komme i mål med opgaven.

 

Når præcision er en prioritet

SABRE-300 kommer med en mikrojusteringsfunktion til parallelanslag, som giver brugeren mulighed for at positionsindstille med ekstrem nøjagtighed, helt uden besvær.

Ligeledes sørger glideklodsdesignet for en god klingestøtte og minimal vibration, så du ikke skal bekymre dig om et ujævnt slutresultat.

Klingestyrene er produceret af Premium 01 værktøjsstål, der er kendt for sin unikke evne til at varmeaflede langt bedre end de keramiske alternativer. På den måde undgår du at klingestyrene overophedes.

 

               

Sikkerhed frem for alt

Med SABRE-300 er du også effektivt beskyttet mod indånding af det skadelige træstøv. Der forefindes udsugningsporte både på siden og bagpå maskinen.

Den bagerste port har en CamVac-bajonetfitting, der gør det muligt at forbinde den med Record Power-serien af CamVacs højfiltrerende spånsugere.

Sideporten kobles ligeledes nemt sammen med Record Powers 2,5" fleksible sugeslange. CamVacs spånsuger filtrerer effektivt selv de helt fine partikler, så du er garanteret et godt indeklima mens du arbejder.

 

Specifikationer

Maksimal skæredybde: 254 mm

Spindeludhæng: 292 mm

Bordstørrelse: 480 x 400 mm

Bordhøjde fra gulv: 930 mm

Motoreffekt P1: 1,5 kW

Motorydelse P2: 1,1 kW

Klingelængde: ¼ ” / 2420 mm

Klingebredde: ¼ - ¾ ” / 6-19 mm

Omdrejningshastighed: 500 og 1000 m/min

Udsugningsport: 100mm /4” og 63 mm /21/2”

Vægt: 89 kg Mål (L x B x H): 1714 x 791 x 670 mm

Læs mere her 

 

Se mere i Record Powers video her

Vil du også være en del af båndsavsrevolutionen? Så kig forbi vores webshop, eller besøg os i butikken på Ove Gjeddes Vej.

Vi hos Dorch og Danola står klar til at hjælpe dig med at finde den rette båndsav.