Facebook Pixel
ddmmmm.jpg

Nyheder fra Festool forår 2021 med forøget kraft

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Seneste nyheder Dated: 10. marts 2021

Forår betyder varmere temperaturer, lysere dage og mere overskud. Men for dig som selvudnævnt Festool-connaisseur og inkarneret Festool-fan har vi endnu en god nyhed. Festool lancerer nemlig en række nye og forbedrede maskiner til dig, der vil have det bedste af det bedste, når det kommer til værktøj og til at effektivisere arbejdet. Her kan du for eksempel møde den kraftfulde SYS-PowerStation, den blærede QUADRIVE TPC 18/4 slagbore- og skruemaskine og TSC 55 K Dyksav med fokus på øget sikkerhed.

Foråret banker på døren, samfundet er så småt ved at lukke op, og vi kan mærke, at vi går lysere tider i møde. Ikke mindst fordi Festool lancerer en række nye, forbedrede maskiner, der kan gøre din arbejdsdag lidt federe. Nu kan du snart få fingrene i nyt, lækkert udstyr fra Festool, der er udviklet med fokus på øget sikkerhed, højere effektivitet og med et touch af drengerøvsdrøm.

SYS-PowerStation

Tænk en gang hvis du kunne komme ud på en ny arbejdsplads uden bekymringen om, hvordan du skal tilrettelægge din arbejdsstation, så det passer med, hvor du kan få strøm til dine maskiner. Forestil dig, at du frit kan vælge den mest praktiske arbejdsposition for dig, der gør dit arbejde mere effektiv og uden irriterende udfordringer som at finde strømstik. Lyder det fristende?

SYS-PowerStation er en højeffektiv strømstation med stor kapacitet, lang driftstid og kort ladetid. Det er altså slut med at bøvle med at finde strømkilder og trække kabler. Den effektive SYS-PowerStation driver alt netforbundet værktøj med en konstant strømtilførsel ligesom en helt normal 230 V-stikdåse. Den har en kapacitet på hele 1.500 Watt-timer energi, så du har energi til en hel arbejdsdag.

SYS-PowerStation er en højeffektiv strømstation med stor kapacitet, lang driftstid og kort ladetid. Det er altså slut med at bøvle med at finde strømkilder og trække kabler. Den effektive SYS-PowerStation driver alt netforbundet værktøj med en konstant strømtilførsel ligesom en helt normal 230 V-stikdåse. Den har en kapacitet på hele 1.500 Watt-timer energi, så du har energi til en hel arbejdsdag.


SYS-PowerStation er så stærk, at du med den kan:

Med SYS-PowerStation får du en stærk mobil powerbank, der gør dig uafhængig af stikkontakter, el-skabe og generatorer.

SYS-PowerStation er en powerbank med højeffektpotentiale, der giver en konstant 3.680 Watt tilførsel og kan give helt op til 11.000 Watt i kortere perioder. Det svarer til samme kraft, der er i 22 Festool 4,0 Li-HighPower Compact-batterier. Med en opladningstid på blot 3-4 timer er du hurtigt tilbage på arbejdet, hvis din PowerStation er tømt for strøm.

Smart Charging tilpasser opladning afhængig af batteriets temperatur. Det betyder, at SYS-PowerStation oplader med optimal effekt, hvilket giver kortere opladningstid og skåner battericellerne. Desuden passer den smarte PowerStation til alle maskiner og værktøj fra alle fabrikater.

Nogle af fordelene ved SYS-PowerStation er, at den:

Kun vejer 16 kg og er nem at have med rundt

Giver en konstant effekt på 3.580 Watt

Har strøm nok til både støvsugere og store same uden effekttab

Kommer i en Systainer SYS3 M 187 - passer til de systainere, du har i forevejen

Sikrer et godt indeklima som moderne, stille og lugtfri powerbank

Festool SYS-PowerStation: Slut med at lede efter strøm


Dyksav og slagbore- og skruemaksine

Med den nye Dyksav og QUADRIVE slagbore- og skruemaskine får du en formidabel kombination af stærk arbejdskraft og bevægelsesfrihed. Har du begge disse maskiner i dit arsenal af genialt Festool-værktøj, bliver du uovervindelig og får en nem og effektiv arbejdsdag. Maskinerne er udstyret med længere batteridrift, total bevægelsesfrihed, stærkere kraft og komplette sikkerhedsforanstaltninger.

TPC 18/4 slagbore- og skruemaksine

Det er ikke kun ved SYS-PowerStation, at Festool sætter fokus på øget bevægelsesfrihed og lang batteritid uden brug af generende kabler. Deres nye slagbore- og skruemaskine er stærkere og mere udholdende. Med den nye EC-TEC-motor har maskinen en enorm belastningsevne og høj udholdenhed.

Til fartbøllen eller drengerøven, der elsker værktøj med ekstrem kraft

Er du lidt af en daredevil, når det kommer til fart og maskiner? Så er TPC QUADRIVE slagbore- og skruemaskine lige noget for dig. Den er udstyret med en robust 4-trins metalgearkasse, der giver enorm kraft og høje omdrejningstal. Det optimerede gearsiftkoncept giver hurtige og kontrollerede gearskift. Og så betyder det, at du kan lave frie gearskift i begge retninger. Helt uden mellemtrin! Er du lidt af en utålmodig fartbølle? Så kan du hurtigt komme op i fart med det nemme gearskift-system.

1. gear: Krævende iskruning af
skruer op til en diameter på 10
mm.

 2. gear: Hurtig skruning op til størrelse 8 x 300 mm.

3. gear: Effektiv boring med sneglebor op til 20 mm.

4. gear: Hurtig boring med mellemstore og små bor op til 35 mm, f.eks. forstnerbor.

Med en CENTROTEC-værktøjspatron får du endnu mere fart på byggepladsen. CENTROTEX-værktøjspatron er en borepatron og bitsholder i én, der muliggør hurtige skift mellem boring, undersænkning og skruning. Værktøjspatronen er halvt så stor og vejer 80% mindre end standard borepatroner.

Slagbore- og skruemaskinen er udstyret med et smart FastFix-system, der tillader hurtig udskiftning af forsatser uden brug af værktøj. Det betyder blandt andet, at den er kompatibel med alle 18V-forsatser. Det betyder også, at du hurtigt kan indstille vinklen ved at dreje den grønne ring, uden at du skal løsne forsatsen først.

Gør boring og iskruning nemt, bekvemt og sikkert

Foruden at være udstyret med høj kraft og stærk effekt er Festools nye slagbore- og skruemaskine også både behagelig og ergonomisk at bruge på en lang arbejdsdag. Maskinen har god grebsergonomi, der betyder, at den ligger godt i hånden. Og det er uanset, om du er højre- eller venstrehåndet. Maskinen kan nemlig justeres, så den er anvendelig og ergonomisk både til venstre- og højrehåndede. Med et smart indbygget LED-lys oplyses arbejdsområder selv i de mørkeste afkroge.

PAS PÅ!

 

Ej, vi driller bare. Der er nemlig ekstra fokus på sikkerhed med den nye TPC 18/4 slagbore- og skruemaskine, så du trygt kan arbejde løs. Maskinen har indbygget KickbackStop, der minimerer faren for tilbageslag. Du skal altså ikke frygte, at dit håndled får et træls vrid, hvis maskinen sætter sig fast. Giv den gas med det smarte 4-gear-system uden at frygte for arbejdsskader.


TSC 55 K Dyksav

Ifølge Festool selv får du her dyksaven over alle dyksave. De har udviklet deres TSC 55 K dyksav med hensyn til alle de funktioner og elementer, som du kunne ønske dig i en dyksav til mest effektivt arbejde. Som med SYS-PowerStation og TPC QUADRIVE 18/4 slagbore- og skruemaskine er dyksaven udstyret med en kraftfuld og kulfri EC-TEC-motor, der sammen med litium-ion-batteriet giver en maksimal saveeffekt og lang levetid. Du slipper for at bruge kabler, der konstant er i vejen, når du arbejder. Med den effektiviserede motor kan du arbejde dobbelt så hurtigt og få længere batteritid samtidig.

Der er altid en fare, når du skal arbejde med skarpe save og klinger. Derfor har Festool valgt at sætte fokus på at passe på dig, når du knokler løs på arbejdet. De har udstyret deres TSC 55 K Dyksav med det smarte system KickbackStop, der beskytter arbejdsemnet og minimerer risikoen for håndskader ved at slå saven tilbage.

Fordele ved KickbackStop:

 

Klar til brug lige efter KickbackStop har været aktiveret

Kan deaktiveres manuelt til fx arbejde uden føringsskinne på ujævnt materiale

Starter automatisk op med KickbackStop aktiveret efter den har været deaktiveret

Andre fede features ved Festools dyksav

Festools dyksav har enorm gennemtrækskraft, der giver dobbelt så højt arbejdstempo og sørger for, at savklingen holder længere. Den har desuden et gennemsigtigt og flytbart skueglas, så du har godt udsyn til savklingen hele vejen igennem. Og med en støvpose eller støvsuger tilknyttet på saven kan du arbejde næsten støvfrit.

Med dyksaven kan du skabe et komplet savesystem i verdensklasse ved at tilføre:

Føringsskinner

Savklinger

Udsugning

Arbejdsbord

Vinkelanslag

Overfladebeskyttelse

Og meget mere..