Facebook Pixel
ddm2_25.jpg

Protool bliver til Festool

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 29. juli 2013

Størstedelen af Protools værktøjssortiment kommer til at indgår som en del af Festools program af kvalitetsværktøj.

Det er ikke særligt tit at man hører om et succusfuld varemærke som Protool bliver taget ud af markedet. Men det er lige hvad tyske Festool har valgt at gøre. Varemærket Protool forsvinder helt, men maskiner og værktøj fra Protool, vil fremover indgå som en del af Festool sortimentet under Festool mærket fra Septemper 2013.

Protool produktprogrammet produceres af Festool og startede egentlig for år tilbage som et produktprogram i den billige ende. Gennem de senere år er der imidlertid bygget så meget kvalitet ind i Potool-produkterne, at det ikke giver mening at markedsføre to kvalitets produktprogrammer. Derfor har man valgt at slå dem sammen under Festool brandet.

Sammenlægningen betyder bl.a. at Festools produkt sortiment udvides med en række stærke maskiner inde for konstruktion, renovering og sanering.

Dorch & Danola sælger i dag både Protool og Festool, samt tilbehør og reservedele til begge mærker. Så selvom Protool skifter navn til Festool vil vi kunne hjælpe dig med nye maskiner og reservedele til gamle Protool maskiner fremadrettet. Se hele Festool's nye sortiment til September hos Dorch & Danola webshop eller i vores håndværkerbutik.