Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Salg af ESSVE skruer, lim og fugemasse hos Dorch & Danola

Salg af ESSVE skruer, lim og fugemasse hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 5. april 2016

Hos DORCH & DANOLA A/S er vi glade for at kunne tilbyde dig et førsteklasses udvalg af produkter fra EESVE.


ESSVE befæstigelse
ESSVE er blandt de førende leverandører af befæstigelse til private og erhverv i Norge og Sverige, og oplever stor succes på det danske marked også. Siden 1970 har de været blandt de førende producenter af befæstigelse til professionelle håndværkere herhjemme. Det skyldes den gode kvalitet, som gør sig gældende over hele produktlinjen, og sikrer håndværkere en sikker og innovativ befæstigelse hver gang.

Med en ordenlig tillid til værktøj og produkter, bliver vejen til ordenligt håndværk nemmere, og det kommer både håndværkeren og kunden til gode. Leder du efter befæstigelse, der sikrer den høje kvalitet, er det værd at gå på opdagelse i vores udvalg af produkter fra ESSVE her i webshoppen - så kan vi til gengæld garantere et godt tilbud og en hurtig levering.


De fulde sortimentet hos ESSVE dækker mere end 4.500 artikler inden for skruer, lim, fuge, beslag og søm for montage i træ, beton og stål. Se hele udvalget af befæstning fra ESSVE her.


Med en ordenlig tillid til værktøj og produkter, bliver vejen til ordenligt håndværk nemmere, og det kommer både håndværkeren og kunden til gode. Leder du efter befæstigelse, der sikrer den høje kvalitet, er det værd at gå på opdagelse i vores udvalg af produkter fra ESSVE her i webshoppen - så kan vi til gengæld garantere et godt tilbud og en hurtig levering.

De fulde sortimentet hos ESSVE dækker mere end 4.500 artikler inden for skruer, lim, fuge, beslag og søm for montage i træ, beton og stål. Se hele udvalget af befæstning fra ESSVE her.

 

Hvordan vælger jeg den rette befæstigelse?
Alt afhængigt af, hvilken opgave der skal løses, vil forskellige typer befæstigelse egne sig bedst. Der kan være stor forskel på vægge og flader, både når det kommer til materiale og soliditet. Det kan derfor være vigtigt at gøre sig forholdene bevidst, inden man vælger

befæstigelse. Når du har undersøgt forholdene til din opgave, kan du læse nærmere om de forskellige muligheder for befæstigelse her på siden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte vores personale hos DORCH & DANOLA A/S for råd og vejledning.

Alle ESSVE skruer leveres i plastikæsker der, modsat pap, er vandtætte og slagfaste. Det unikke låg gør det muligt at stable plastikæskerne, så de står fast. Alle ESSVE skrue æsker passer ned i ESSBOX kufferten, hvor du kan opbevare og transportere fra 1 til 12 æsker uden at skruerne falder ud. Så har du altid dine skruer ved hånden.

 

Dorch & Danola Din værktøjsbutik
Står du og mangler nyt værktøj i en høj kvalitet og til gode priser, så er det værd at besøge Dorch & Danola's webshop. Her finder du blandt andet alt i elværktøj.

At finde det rigtige værktøj til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet er ikke altid lige let. Heldigvis har Dorch & Danola formået at samle et enormt udvalg af værktøj i alle afskygninger i vores online byggemarked. Således kan du nemt og ubesværet handle værktøj hjemmefra og slippe for køreturen ned til det lokale byggemarked. I stedet kan du sidde i ro og mag og læse om de enkelte typer værktøj og sammenligne dem med hinanden. Dette sikrer, at der både er tid til at tænke sig om inden køb af værktøj, men samtidig giver det også dig bedre mulighed for at skabe dig et overblik. Det kan af og til være svært at skabe sig det fulde overblik over de forskellige slags værktøj i en fysisk butik.

Hvis du er i tvivl om de forskellige former for værktøj eller har andre spørgsmål, så kan du altid kontakte en af vores medarbejderne hos Dorch & Danola. Dermed behøver du ikke gå på kompromis med god service, selvom du handler værktøj over nettet.