Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm10.jpg

Scheppach

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 7. august 2013

Søger du maskiner til træbearbejdning? Så kan du godt indstille søgningen. Scheppach tilbyder nemlig et bredt og kvalitetssikkert udvalg på området, og du kan derfor være helt sikker på, at du får maskiner, der er produceret af slidstærke materialer. Scheppachs maskiner kan bruges både på værkstedet, i skoven eller i haven. Som du måske kan høre på navnet, er det et tysk mærke, der er yderst populært i store dele af verden. Scheppach har med succes satset på træbearbejdningsmaskiner til forskellig brug. At vælge Scheppach er derfor at vælge kvalitet og sikkerhed.

Vi tilbyder et stort og omspændende udvalg inden for Scheppach maskiner. Uanset hvad du søger, vil du med garanti kunne finde det her. I vores sortiment finder du eksempelvis Scheppach dyksav, Scheppach båndsav, Scheppach geringssav, Scheppach brændekløver og meget, meget mere. Har du problemer med at finde en bestemt maskine, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer med glæde på hvert et spørgsmål, du måtte stille.

Scheppach har efterhånden markeret sig som en specialist inden for stationære træbearbejdningsmaskiner. Samtlige maskiner er udviklet som innovative designs, og firmaet tester hele tiden nye tiltag og muligheder for at udvikle yderligere.

Maskinerne er nogle af de bedste og mest kvalitetssikre, du vil kunne finde på markedet. Der optimeres hele tiden på samtlige modeller ved at indføre ny teknik i den brede produktserie.

Hos os finder du nogle af de skarpeste og mest konkurrence dygtige priser på markedet. Det betyder, at der er penge at sparre, hvis du vælger at købe dine nye Scheppach maskiner her på sitet. Hvis du skulle få brug for en reparation, tilbyder vi naturligvis dette på vores eget serviceværksted. Vælger du at handle hos os, får du både en fornuftig pris og mulighed for servicering, hvis din maskine eller noget af tilbehøret skulle gå i stykker.