Facebook Pixel
ddm1_132.jpg

Skjul søm og skruer i dit træværk med et propbor!

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola fif Dated: 19. juni 2015

Det ser flot og proff ud, hvis søm og skruer ikke kan ses i trægulvet eller træterrassen – og du kan sagtens lave forsvindingsnummeret selv.

Propbor bruges til udskæring af træpropper i hårdt og blødt træ til fx skjult montering af søm og skruer i et trægulv eller en træterrasse. Et trægulv eller en træterrasse med tydelige søm eller skruer i, kan det gøre meget for helhedsindtrykket, hvis du skjuler dem.

Du skal bruge 1 stk. propbor og 1 stk. kunstbor, som du også kan købe i et sæt. Det ene er et stort træbor også kaldet kunstbor, der borer selve hullet til skruen, det andet et propbor som bruges til at lave en lille prop af træ.

Proppen bores ud med propboret, træ proppen sættes i hullet med lidt trælim og bank proppen i. Bor ikke hullet dybere end at proppen er 1 - 2 mm over niveau. Bor propperne ud af det træ, du har tilovers, eller køb noget magen til.

Når skruen er monteret i hullet, og proppen er limet fast, skal du sørge for, at proppens evt. årer og strukturer matcher træets. Afslut altid med en let slibning af træproppen og bræt for at få den perfekte overgang med resten af træet. Brug sandpapir med korn 100 eller 150.

Husk at bruge vandfast lim ved udendørstræ fx terrassen.

Med et stort udvalg og altid lave priser er webshoppen dorchdanola-netbutik.dk det rene værktøjsparadis når du skal lave projekter med skjult montering. På dorchdanola-netbutik.dk kan du købe løse propbor og i sæt med både propbor og kunstbor i. Du finder propbor i mange størrelser lige fra 8 mm til 50 mm propper. Se hele udvalget af propbor i webshoppen her!

Besøg webshoppen på www.dorchdanola.dk og se hele sortimentet og de mange gode tilbud.

Med et stort udvalg og altid lave priser er webshoppen dorchdanola-netbutik.dk det rene værktøjsparadis når du skal lave projekter med skjult montering. På dorchdanola-netbutik.dk kan du købe løse propbor og i sæt med både propbor og kunstbor i. Du finder propbor i mange størrelser lige fra 8 mm til 50 mm propper. Se hele udvalget af propbor i webshoppen her!


Besøg webshoppen på www.dorchdanola.dk og se hele sortimentet og de mange gode tilbud.