Facebook Pixel
ddm1_11.jpg

SUPER Festool dag - Danmarks største Festool event!

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 10. oktober 2018

Trænger du til ny inspiration? Så kom til Dorch & Danola’s SUPER Festool dag i Odense fredag den 2. november 2018 kl. 9.00 - 14.00.
Kom og vær med, få opfrisket og udvidet dine kompetencer eller del dine egne erfaringer med os på dagen.

Vi har samlet nogle af Danmarks bedste Festool eksperter, der står klar med en masse vilde tilbud på blandt andet støvsugere, overfræsere, save, savklinger, arbejdsborde, systainere med mere, og du kan også teste og afprøve alle deres nye og innovative produkter.

Kom og oplev 3 arbejdende Festool værksteder hvor du kan fx kan teste og arbejde med DOMINO samlingsfræser, overfræser OF1010, OF 1400, MFS 400, rundsavene HK 55, HK 85, HKC 55, CMS systemet, MFT arbejdsbordet og det nye multibord MW 1000. Der vil blive arbejdet med alt lige fra spærkonstruktioner til fremstilling af skærebrætter, samt møbelsamlinger med beslag og fræsning med skabeloner. Værkstederne er hands on - det vil sige at du selvfølgelig kan prøve det hele, så du kan gå hjem med tips og tricks til, hvordan du får det bedste ud af maskinerne.

På værkstederne får du desuden også mulighed for at få en god fagsnak med Festool eksperterne omkring Festool produkterne, samt få tips og tricks til maskinerne.

Masser af eksklusive kampagnetilbud påSUPER Festool dagen:

Køb 1 Festool akku maskine og få 1 stk. 18V 5,2Ah batteri GRATIS* !

Køb 2 Festool maskiner og få 1 stk. Blå systainer T-LOC SYS 2 TL B til kun Kr. 149,-*

Køb en Festool støvsuger og få et bluetooth sæt GRATIS* !

Køb 2 Festool rundsavsklinger og få 1 stk. Blå Micro systainer T-LOC GRATIS* !

Festool SystainerMania 18 - Stort udvalg til billige priser* !

Stærke Festool priser - Som kun gælder på dagen !

*Se vilkår og betingelser i Festool's kampagneaviser.

 

Festool eksperterne vil være tilstede hele dagen og de deler ud af deres viden og giver små fif og råd. På dagen kan du også møde TormekBesseyJunckersAngle Design og Mareld arbejdsbelysning.

Tormek

Svenske Tormek laver nogle af verdens bedste vådslibere! Sliberen og holderne er designet, så det er nemt at opnå den optimale skarphed på dit værktøj, uanset om du sliber knive, stemmejern, drejejern m.m. Med vådslibning bliver dit værktøj ikke overophedet og hærdningen ødelægges ikke. Hos Tormek kan du lære at slibe dit værktøj og få tips og tricks til det, så du altid har et skarpt skær og det er klar til brug.

Bessey

Hos Bessey kan du opleve tysk kvalitet af tvinger, til opspænding af alverdens emner og former. Prøv fx Bessey’s nye GearKlamp tvinge, som er ideel til spændearbejde med meget lidt plads. Få rådgivning og demonstreret, hvilke muligheder du kan få med Bessey’s brede vifte af tvinger, som kan være med til at lette din arbejdsgang. Kom ind og se hvilke nye spændemuligheder kun kan få med Bessey tvinger.

Junckers

Junckers laver træplejeprodukter som er udviklet med respekt for indeklima, miljø og træet. Produkterne er fremstillet med størst mulig bæredygtighed og omtanke, men også præcis den slidstyrke, glans eller glød, der passer til ethvert behov eller smag. Hos Junckers kan du prøve deres nye fødevaregodkendte olie til behandling af køkkenbordplader, skærebrædder og redskaber af træ. Hør også hvorfor og hvordan du kan bruge Junckers olier og lak sammen.

Angle Design

Se og hør hvorfor du ikke kan leve uden Angle Design skæreskinnen, som også passer til Festool dyksaven. Med Angle Design skæresættet, vil du opleve at spare utroligt meget tid, samtidig med at dine skæringer bliver meget mere nøjagtige end ved at bruge blyant og tommestok! Beregnet til alle former for plader, MDF, krydsfiner, fibergips, troldtekt m.m. Så kom ind og se hvordan du kan bruge den i dit daglige arbejde.

Mareld

Få styr på det gode arbejdslys med Mareld arbejdslamper. Ved du at fx forkert arbejdslys kan påvirke din præstation? Lyset påvirker ikke bare hvordan du trives, eller hvor frisk og produktiv du er i løbet af arbejdsdagen. Med den rette belysning udfører du også et bedre stykke arbejde. Det vil sige at du både bliver mere effektiv og laver færre fejl, når du vælger det rigtige lys til dit arbejdsmiljø? Så hvorfor ikke få hjælp til at vælge den rette arbejdsbelysning, som passer til dine behov.

 

 

Hvis du vil vide, hvad der kommer af tilbud til SUPER Festool dag, kan du se nogle af produkterne her: www.dorchdanola.dk eller i kampagneavisen her: https://goo.gl/BrmYBC
Vi glæder os til at se dig fredag den 2. november på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.