Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_65.jpg

SUPER Festool dag hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 11. november 2016

Riv et par timer ud af kalenderen og kig forbi, når Dorch & Danola i Odense igen inviterer til SUPER Festool dag, fredag den 25. november 2016 fra kl. 10.00 - 16.00.

Er du ikke ekspert til hjørnesamlinger og perfekte samlinger af bordplader, så kom og få udvidet dine kompetencer, når Danmarks bedste møbelsnedker i 2013 Rune Voldum kommer og underviser i fræseskabelonen APS 900 og DOMINO hjørne- og pladesamlebeslag. Rune viser bl.a. hvordan du laver den perfekte samling af to bordplader, hurtigt og nemt.

Hele dagen vil Rune Voldum og 4 Festool eksperter dele ud af deres viden og give små fif og gode råd til brug af maskinerne.

Gør arbejdet lettere med CMS systemet!
Kæmpe demostration af Festool CMS systemet og alle mulighederne med det. Du får rig mulighed for at arbejde med alle moduler af CMS systemet og lave din helt egen Festool bil af træ.
Med Festool CMS systemet kan du hurtigt og nemt ombygge din håndholdte maskine fx en Festool overfræser til en stationær bordfræser og få endnu mere ud af maskinen.
Festool CMS-systemet består af en grundenhed og omdannes ved hjælp af passende moduler og maskiner til en stationær bordrundsav, bordfræser eller en båndsliber. Og med det omfattende CMS tilbehørssortiment såsom rullebord, vinkelanslag, forlængerbord med videre, er du hurtigt klar til større opgaver.

Sammen med møbelsnedker Rune Voldum giver Dorch & Danola dig muligheden for at lære de små smarte tricks, der gør arbejdet lettere. Hele dagen underviser Rune Voldum & 4 Festool eksperter i pladesamlinger og CMS systemet og der vil være rig lejlighed til at prøve kræfter med det selv og stille spørgsmål.

Så kom og besøg Danmarks nok største Festool butik med maskiner og tilbehør, med over 100 kvm showroom og butik på Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ. Vi har alt det tilbehør liggende på lager, som du skal bruge til din Festool maskine. Kom og vær med, få opfrisket og udvidet dine kompetencer eller del dine egne erfaringer med os på dagen.

ESSVE
ESSVE befæstigelse deltager også på dagen hvor ESSVE konsulent Jesper Jensen demonstrer og vejleder om deres produkter herunder bl.a. skruer, fugemasse, montagelime og nyheder fra ESSVE.

Husk at Dorch & Danola hele dagen har skarpe Festool og ESSVE tilbud, som kun gælder på dagen. Hvis du vil vide, hvad der kommer af tilbud, kan du se nogle af produkterne på www.dorchdanola.dk. Se flere tilbud den 25. november i håndværkerbutikken eller i webshoppen.

Vi glæder os til at se dig fredag den 25. november på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.