Facebook Pixel
Svenske høvlebænke i verdensklasse hos Dorch & Danola

Svenske høvlebænke i verdensklasse hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 11. maj 2016

Her hos Dorch & Danola er vi begejstret for de populære høvlebænke fra den svenske producent Sjöbergs.

Firmaet har over 90 års erfaring fra træindustrien, og det kan mærkes! Producenten fører et bredt sortiment af arbejdsborde og høvlebænke i topkvalitet. Vi anbefaler dig at vælge en Sjöbergs arbejdsbænk, hvis du er lige så tosset med kvalitet som os.

Vi har fundet 6 gode argumenter for, hvorfor du bør anskaffe dig en høvlebænk fra Sjöbergs

Sjöbergs høvlebænke er billige, i højkvalitet og både til gør-det-selv håndværkeren eller den professionelle.

Hos Dorch & Danola forhandler vi et bredt udvalg af Sjöbergs arbejdsbænke som fx Elite 2000, Hobby Plus, Smart Workstation Pro og Sjöbergs Junior/ Senior arbejdsbænk.

Sjöbergs topmodel
Sjöbergs ’Elite’ henvender sig til den professionelle håndværker, som stiller høje krav til sine arbejdsredskaber. Høvlebænken er udstyret med en massiv bordplade af bøg. Den leveres med ekstra kraftige skruestikke og fås i tre forskellige størrelser (1500, 2000 og 2500). Desuden kan modellen udbygges med skuffer og et praktisk underskab.

Høvlebænken til gør-det-selv håndværkeren 
Hvis du er gør- det- selv håndværker, så er ’Hobby plus’ den perfekte høvlebænk for dig. Bænken er forsynet med alt det du behøver. Den kan ligeledes udbygges med et smart opbevaringsskab.

En arbejdsbænk i børnehøjde
Er der en lille håndværker gemt i dit barn, så giv ham/hende mulighed for at dyrke sin kreativitet med Sjöbergs Junior/Senior arbejdsbænk. Høvlebænken er praktisk, da den leveres med 2 forskellige benhøjder (640/860 mm) - en til dig og en til dit barn. Denne model kan selvfølgelig også kombineres med et underskab.

Smart, handy og bærbar arbejdsplads

Mangler du en praktisk, mobil og bærbar arbejdsplads, så vælg ’Smart workstation pro’. Denne arbejdsplads kan du tage med dig over alt. Den kan nemt fastgøre til et bord eller plade. De smarte er, at du kan bearbejde samme emner, som med en stor arbejdsbænk.

Sjöbergs arbejdsbænke kan kombineres med rigtig meget tilbehør. Tilkøb fx. en skruestikholder i metalkonstruktion eller originale Sjöbergs skruestikker.


Dorch & Danola ønsker rigtig god arbejdslyst.