Facebook Pixel
ddm1_77.png

Systainer³: I værkstedet. I bilen. På byggepladsen

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 20. januar 2020

Du kan nu få fyldt styr på tingene fra værkstedet, via transporten i bilen og til byggepladsen.

Den nye systainer³-generation, er en blanding af tre virksomheder der tilsammen har ét mål. Festool, TANOS og bott, har sammen udviklet et mobilitetssystem, der gør, at dit værksted og din byggeplads er nærmere hinanden.


Festool - Skræddersyet løsninger

Systainer³ gør dig mere mobil, og det er lettere at transportere dit værktøj rundt med systainer³-generationen. Du kan skræddersy din opbevaringsløsning helt selv, eller med hjælp fra Dorch & Danolas medarbejdere.

Takket været den specielle holder Systainer³ har, kan du integrere dem direkte med bilindretningen bott vario3 reolsystem. Systainer³-generationen har indbygget håndtag foran, så det er nemt for dig at få systainerene ind og ud. Og Selvom at systainerene er opgraderet, så passer de stadig sammen med dit andet Festool udstyr.


De nye fordele

Systainer³ har fået en ny holder, dvs. at den kan integreres direkte med bilindretningen bott vario3, som er et reolsystem. Takket være den integrede låsemulighed kan indholdet i din systainer³, aflåses sikkert. Selvom systainer³ er en ny generation, kan de stadig kobles sammen med meget andet systemtilbehør, som f.eks Festool støvsuger. Systainer³ kan også stadig kobles sammen med dine andre Festool Systainere.

Systainer³ organizer

Smådele kan sorteres individuelt i kunststofbeholdere, som fås i 7 forskellige størrelser. For at det er nemt og finde det rigtige tilbehør, kan du få transparente låg til dine systainer³.

Tekniske data

SYS3 M og SYS T-LOC har identiske grundmål, men er forskellige i højden. SYS3 M findes i 6 forskellige højder.
Designet på systainer³ er anderledes fra de andre systainer-generationer, bl.a. fordi at systainer³ har både frontbæregreb og udtrækshjælper, som gør det nemt at tage dem ud af bott vario3 reolsystem. Frontbæregrebet gør det også nemmere at bære de lave systainere, ergonomisk tæt på kroppen.
SYS3 ORG M og L 89, findes i begge 3 varianter.


SYSTAINER³ POWERED BY

TANOS - Deres kerneprodukt er systainere.

Siden 1993 har TANOS dedikeret sig, med succes, til videreudvikling og udvidelse af Systainer-sammenkoblings systemer. Det universelle Systainer-pakningssystem, der kan bruges på tværs af producenter, kan prale at være af højt niveau, af kvalitet og innovativ funktionalitet. Deres System tilbyder mange potentielle applikationer i mange forskellige brancher og sektorer.

bott - Meget mere end bare reoler

bott er en systemudbyder til effektivt arbejde i service- og montageindustrien samt inden for håndværkshandel. Produkter fremstillet af bott har den højeste kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og pålidelighed. Med tilpasset rådgivning og omfattende tjenester hjælper bott sine kunder med at gøre deres arbejdsprocesser mere effektive.

En systainer³. Mange anvendelsesområder

Det bedste ved Festool Systainer³

100% mobil.

Fra et stationært værksted til byggepladsen - Systainer³ er blevet mobilt. For at gøre transporten enkel kan Systainer³-produkter integreres problemfrit med bott-reoler i bilen.

Simpelt og praktisk. 

Maskiner, tilbehør og materialer er optimalt beskyttet, tydeligt opbevaret og let at transportere i Systainer³. Takket være den etablerede T-LOC-centralstyring kan den lukkes, åbnes og tilsluttes i en enkelt bevægelse.

Systemer der får det gjort. 

Systainer³-produkter er kompatible med hinanden og kan tilsluttes alle tidligere Systainer-generationer, mobile støvsugere og mange andre systemtilbehør.


Find din nye Festool Systainer³ hos Dorch & Danola

Køb din nye Festool Systainer³ på Dorchdanola.dk, Vi har altid et stort udvalg af Festool systainere i forskellige størrelser, du kan vælge mellem.

Har du nogen spørgsmål til Festools Systainer³, priser eller skræddersyet løsninger, kan du med fordel kontakte Dorch & Danolas kunderservice, hvor de vil hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål. Tag derfor et kig på vores hjemmeside hvor du kan finde vores kontaktoplysninger og ikke mindst handle din Festool Systainer³.

Se hele udvalget af Festool Systainer³-generationen her