Facebook Pixel
ddm2_1.jpg

Teng Tools værktøj

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 7. november 2013

Køb Teng Tools til værkstedet online
Dorchdanola.dk kan tilbyde et stort udvalg af Teng Tools værktøj, alt fra tænger, topnøglesæt, nøgler og moment-værktøj, til servicekufferter, værktøjskasser og værkstedsvogne til rigtige gode priser.

Navnet Teng stammer fra en ekstraordinær kraftfuld japansk folkehelt, som levede i det 12. århundrede.  Lige siden den tid har navnet Teng symboliseret kraft og styrke og det er lige præcis det Teng Tools står for i dag.

Teng Tools har lavet værktøj i mere end 25 år, og har lige siden starten været kendt for deres kvalitet og innovative design, som sikrer brugeren høj komfort og funktionalitet.

Teng Tools er et svensk mærke og design, med taiwansk produktion er idag et verdenskendt firma, som leverer alt fra topnøgler, skraldenøgler og ring-gaffelnøgler til nedstrygere, skruetrækkere og mejsler til konkurrencedygtige priser til den prisbeviste bruger over hele verden.

Tag nu fx de fantastiske topnøglesæt fra Teng Tools formidable Mecca Rosso serie, som siden introduktionen i 1993 er blevet en af de mest sælgende serier af topnøglesæt i Europa.
Faktisk mener man at der pt. er omkring 1 million Mecca Rosso topnøglesæt i arbejde, rundt omkring på det europæiske kontinent og det siger noget om kvaliteten!

Alle toppe og alt tilbehør fra Teng Tools er fremstillet af chrom vanadium stål og alle dele i topnøglesættene er mærkede individuelt, der er aldrig diskussion om garantiansvar.
Med andre ord er Teng Tools altså et mærke som ikke bare står bag sit produkt, men også er stolte over deres produktet.

Med Teng Tools værktøj får du kvalitet og brugervenlighed til en god pris. Teng Tools værktøj bliver brugt i større transport og industrivirksomheder, bilproducenter fx Volvo, af de største nave i racing , til den lille håndværker og gør det selv manden som kan lide kvalitet.

Med Teng Tools kvalitetsværktøj og værktøjsopbevaringssystem gør mere end blot at få arbejdet gjort , de hjælper til at forbedre arbejdsgangen ved at skabe en mere organiseret og effektiv værksted med højere præstation.
Med Teng på din side , kan du spare tid og penge ved at altid at vide hvor værktøjet ligger, og du slipper for at lede efter fejlplacerede værktøj.

Dorch & Danola's program af TengTools værktøj omfatter alt fra tænger, topnøglesæt, nøgler og moment-værktøj, servicekufferter, værktøjskasser, til værkstedsvogne.
Det hele i ægte professionel kvalitet.

Teng Tools uanset om du er professionel og skal leve af dit værktøj eller om du er kræsen gør-det-selv person, har valget aldrig været nemmere.

Orden med Teng Tools
Få orden og system på værkstedet med hjælp fra Teng Tools, dit nye opbevaringssystem for værktøj.
Hvorfor rode i flere værktøjskasser, når du kan organisere dit værktøj ved hjælp af Teng Tools opbevaringssystem.
Teng Tools konceptet bygger på, at hvert enkelt stykke værktøj har sin egen plads. Hver enkelt Teng Tools sæt fungerer som en del af et organiseret system ved at den kan klikkes sammen med andre Teng Tools sæt og de passer perfekt ind i din servicekuffert, værktøjskasse eller værktøjsvogn.
Der går ikke plads til spilde, og alt værktøj ligger perfekt på plads. På den måde er det meget lettere at se, om der mangler noget værktøj ved fyraften.
Alt Teng Tools værktøj i deres værktøjssæt, servicekuffert og værktøjsvogne kan fåes løst. Så hvis du kommer til at smide et stykke værktøj væk fra sættet kan alle værktøjer købes enkeltvis.

Teng Tools TT-sæt og smart opbevaring

1. Vælg opbevaring: servicekuffert, værktøjskasse eller værktøjsvogn.
2. Vælg, hvilken værktøjssæt, du vil have.
3. Tag lågene af.
4. Klik sættene sammen med hinanden.
5. Læg dem i din servicekuffert, værktøjskasse eller værktøjsvogn.

Opbevaring

Teng Tools TC-3 kuffert
Praktisk kuffert med størrelse 470x320x65 mm. Rummer 3 stk. værktøjssæt og er let at have med sig.

Teng Tools servicekuffert (Trolley)
Til serviceteknikeren, der skal rykke ud! Rummer hele 9 stk. værktøjssæt og har bløde hjul og teleskophåndtag.

Teng Tools topboks (værktøjskasse)
Sortimentet omfatter 5 forskellige typer topbokse. De kan bruges separat som værktøjskasse eller som top på din værktøjsvogn. Rummer 12 stk. værktøjssæt samt løse specialværktøjer. Med 6 udtrækkelige skuffer og en udtagelig topboks.

Teng Tools mellemboks (værktøjskasse)
Mellenboksen passer perfekt på din værktøjsvogn, samt at en topboks kan monteres ovenpå. Eller kan bruges som en separat værktøjskasse. Rummer 12 stk. værktøjssæt og med 3 udtrækkelige skuffer.

Teng Tools værktøjsvogn
Sortimentet omfatter 8 forskellige værktøjsvogne i to forskellige højder og med forskellige antal skuffer. De mindste har plads til 15 stk. værktøjssæt og den største har plads til hele 50 stk. værktøjssæt, det er over 1.000 dele!

Teng Tools dobbelt værktøjsvogn
Sortimentet omfatter 2 vogne med forskellig bredde, som man kan vælge imellem. De har en slidstærk arbejdsplade og rummer op til 48 stk. værktøjssæt.

Værktøjssættene

Teng Tools TT-sæt
Værktøjssæt med aftageligt låg. Der er 80 forskellige TT-sæt at vælge imellem i sortimentet. Kan bruges som separat værktøjssæt eller som en del i konceptet fx i servicekuffert, værktøjskasse eller værktøjsvogn. Størrelse 142x265 mm.

Teng Tools TTD-sæt
Værktøjssæt med aftageligt låg, dobbelt så bredt som et TT-sæt. Der er 8 forskellige at vælge imellem. Kan bruges som separat værktøjssæt eller som en del i konceptet fx i servicekuffert, værktøjskasse eller værktøjsvogn. Størrelse 285x265 mm.

Teng Tools TTX-sæt
Lige så bred som skuffen i en værktøjsvogn. Der er 26 forskellig at vælge imellem. Kan bruges som separat værktøjssæt eller som en del i konceptet fx i værktøjsvognen. Størrelse 560x110 mm.

Teng Tools TTPS-sæt
Lige så stor som skuffen i en topboks eller mellemboks (værktøjskasse). Der er 6 forskellig at vælge imellem. Størrelse 560x265 mm.

Teng Tools TT EVA-sæt
Samme størrelse som skuffen i en værktøjsvogn. Fremstillet af skumplast i to lag med forskellig farve og med udfræsede huller til værktøjerne. Der er 20 forskellige at vælge imellem. Størrelse 560x375 mm.

Med Teng Tools sortiment kan du sammensætte dit eget værktøjssæt, med valg fri kombination af Teng Tools topkasser, mellemkasser, værktøjskasser, servicekasser eller værktøjsvogn, med nogle af de over 100 forskellige værktøjssæt. Eller bare benytte nogle de færdige forslag på værktøjskasser og værktøjsvogne som Teng Tools har lavet.

Garanti
Alle værktøjer som bærer navnet Teng Tools er designet og fremstillet til at opfylde eller overstige ISO, DIN og andre internationale standarder. Teng Tools fuldt ud ISO-certificeret og bruger ISO 9001 produktionsfaciliteter.
Teng Tools værktøj er designet til at blive brugt og med Teng Tools EVERLASTNING POWER GARANTI. Det betyder at Teng Tools bytter eller reparere dit produkt hvis det skulle går i stykker under normal brug fx på grund af materiale eller fremstillingsfejl.

Med Teng Tools værktøj er du sikret høj kvalitet, funktionalitet og komfort for dine penge, samt hurtig levering fra Dorch & Danola.

 

Teng Tools og Dorch & Danola

 

Dorch & Danola er så afgjort en vægtig spiller på markedet, når det kommer til salg af Teng Tools værktøj. Udover det mere traditionelle værktøj, er Dorch & Danola ligeledes leveringsdygtig i alt i El-værktøj og akku maskiner.
Køb Teng Tools online eller se mere om de mange produkter online, du finder i webshoppen hos Dorch & Danola. Om du er professionel eller gør det selv handyman, vil du utvivlsomt blive begejstret for det store udvalg, der findes af Teng Tools.


Alt i El-værktøj & akku maskiner
Dorch & Danola er ikke overraskende et sandt slaraffenland for håndværkere og andet godtfolk, der har behov for værktøj en masse.
Dorch & Danola er leveringsdygtige i stort set al slags værktøj og du finder blandt meget andet alt i Makita, Festool, Metabo, Millwaukee af el-værktøj og akku maskiner hos Dorch & Danola.
Alt i el-værktøj dækker over så forskellige ting som slibemaskiner, save samt meget andet.
Og ikke nok med at du finder stort set alt i el-værktøj og akku maskiner, så er priserne også mere end fornuftige, så kig endelig inden for og lad dig friste af de mange gode tilbud.

Køb Teng Tools online
Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg inden for Teng Tools værktøjssæt og når du har fundet det, der bedst dækker dit behov, er resten nemt, hurtigt og bekvemt.
Hos Dorch & Danola finder du værktøjssæt både i mm og tommer og andre special sæt og du kan snildt finde et værktøjssæt, der kan hjælpe dig med lige præcis din udfordring, så kig inden for i shoppen og køb et Teng Tools værktøjssæt online.

Dorch & Danola
Hos Dorch & Danola kan du foruden et kæmpe udvalg af værktøj ligeledes få råd og vejledning omkring værktøj og tilbehør.
Dorch & Danola er fyldt med særdeles kompetence medarbejdere, der kan guide dig i stort og småt i forhold til de spørgsmål, der måtte dukke op inden indkøb af fx Teng Tools værktøj og værktøjsvogne.
Dorch & Danola tilbyder dig et hav af muligheder. Se mere på dorchdanola.dk