Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Tengtools-150x150_1.jpg

Tengtools

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 12. august 2013

Tengtools er et stærkt, svenskbaseret firma, der får deres produkter fabrikeret i Taiwan. Med mere end 25 års erfaring på markedet har de opbygget en lang række af produkter, der er noget ud over det sædvanlige, hvor man i deres katalog kan finde mere end 2200 forskellige slags værktøj. De er utroligt kendte for deres "Tool Control System", der hjælper til at effektivisere arbejdet, hvor det samtidig gør det langt lettere at finde frem til misplacerede værktøj, man ellers kunne have brugt lang tid på at finde. Tengtools levere til alle fra de største producenter af biler til ham, der har et privat lille værksted, hvor man altid kan regne med, at man får det bedste.

Et godt eksempel på et fremragende produkt fra dem er en Tengtools værktøjsvogn 545. Dette er en stor montørvogn, hvor der medfølger intet mindre end et værktøjssæt af 545 dele. Vognen er innovativt designet, hvor alt passer som hånd i handske, og hvor det er let at se, hvad der passer hvor. Samtidig gør rullefødderne og vægholderen det lidt bedre endnu med hensyn til ekstra let tilgængelighed.

Man kan også få storebroderen: en Tengtools 1055 dele. Denne store sag på intet mindre end 210 kg indeholder alt det, hjertet kunne begærer, når det kommer til værktøj. Den indeholder eksempelvis den nyeste serie af skruetrækkere og stænger, Tengtools har lavet - foruden mere end 1000 andre dele! Den har også et

stærkt praktisk design, hvor vægholder dog er udskiftet med brug af vognens sider. Ligeså godt som dette er også en arbejdsvogn fra Tengtools, hvor man ligesom ved resten kan være sikker på den høje kvalitet.

Men foruden den særlige kvalitet får man ved Tengtools også en lækker garanti. Denne er let for dem at give, da de altid er i stærk kontakt med dem, der bruger deres produkter; de hører efter i timen og sørger for, at de laver noget, der holder.