Facebook Pixel
dd8.jpg

TJEP

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 18. august 2013

Med mere end 45 år på markedet er TJEP nogen, man kan stole på, når det kommer til kvaliteten af deres produkter. TJEP er dem, der har det største produktprogram til befæstelse i Danmark, hvor det indeholder alt, hvad man skulle kunne få brug for. Firmaet er tilpasset og går ud over de utroligt høje danske krav, men samtidig mærkes dette ikke på de fuldt ud konkurrencedygtige priser, hvilket kan ses ved, at der også bliver også solgt meget i udlandet.

tjepEn TJEP sømpistol er noget ud over det sædvanlige - dels ved den fremragende kvalitet, dels ved, at du her finder produkter, der specielt tilrettet mod hvad end, det er, du har brug for. Der er stav sømpistoler, beslagsømpistoler, tromlesømpistoler - og mange flere! Dette giver dig en excellent mulighed for at specialtilrette dit køb, så du kommer ud af handlen med lige præcis det, du havde brug for i stedet for et produkt, der kun ligner dette tilnærmelsesvist. Et særdeles godt eksempel på en TJEP sømpistol er en TJEP MX 50: den er utroligt let at gå til med mange funktioner samtidig med, at den er utroligt kraftfuld.


 

En TJEP kompressor er også noget helt særligt. Her finder du et bredt udvalg, som igen med sikkerhed kan dække ethvert behov, du måtte have. Der er alt fra de helt små, der kan bruges som bærbare, til nogle utroligt store, der har kraft nok til at lade mere end en TJEP sømpistol køre af gangen. Ud over dette kan du også få en, der er ganske stille: en TJEP 5/210-2 kan næsten ikke høres med en støjniveau på ned imod kun 52dB.

 

Du kan også få en TJEP dykkerpistol til ethvert formål. Her finder du igen et stort katalog med mange muligheder, hvor alle er i professionel kvalitet. Det lækre er, at du eksempelvis kan sætte det sammen med en ganske lille bærbar TJEP kompressor: så bliver det endnu lettere at få arbejdet gjort solidt, hurtigt og hvor end det skulle være.