Facebook Pixel
Tormek vådsliber T4 Bushcraft - Limited Edition

Tormek vådsliber T4 Bushcraft - Limited Edition

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 25. august 2017

Denne Tormek T4 Bushcraft vådsliber er specielt rettet mod outdoor folket, og alt det udstyr, der er nødvendigt for at slibe knive og økser, leveres med i denne limited edition udgave af Tormek T4.

Tormek T4 Bushcraft Limited Edition bliver leveret i en Olive Drab grøn outdoor farve som matcher Mora Kansbol kniven. Olive Drab er en farve, ofte bare kaldet OD. Olive Drab er den amerikanske hærs mørke oliven grønne basis farve, som også bliver brugt af de andre amerikanske væbnede tjenester og af militæret i mange andre lande rundt om i verden.

I denne speciel udgave af Tormek T4 er der inkluderet en Tormek Jig SVM-45 til knive, Tormek Jig SVA-170 til økser og en Kansbol outdoor kniv med skede fra Morakniv®, lavet i Mora, Sverige. Mora Kansbol er den perfekte Outdoor kniv og behalig at arbejde med og der med sin Multi-Mount polymer skede gør det muligt, at bære den på alle tænkelige måder. Perfekt til outdoor aktiviter og udflugter.

Du får også i Tormek T4 Bushcraft Limited Edition Tormek T4's standard tilbehør som: stenjusterer SP-650, vinkelmåler WM-200, slibepasta PA-70, supergrindsten SG-200, læderskive La-45, Tormeks Håndbog om slibning og en instruktions DVD.


Med dette udstyr kan du slibe næsten alle typer af knive, herunder køkkenknive, jagtknive, dolke, foldeknive, arbejdsknive og økser. Slibning med Tormek vådsliber er let, sikkert og giver dine knive en langvarig skarphed af knivsæggen. For mere detaljerede oplysninger om denne model, se produktsiden til Tormek T-4.


Med Tormek T4 får du her en vådsliber i høj kvalitet som er ideel til hjemmet, værkstedet, hobby arbejde eller til den professionelle håndværker, som kræver høj kvalitet og nøjagtighed til sine slibeopgaver.

Tormek vådsliber er ideel til slibning af knive, høvljern, økser, stemmejern og sakse mv.. Tormek sliberen benytter et JIG system, men er også ideel til frihåndsslibning.

Tormek T4 Bushcraft vådsliberen er tilgængelig i en begrænset periode og er kun lavet i et lille begrænset oplag. Dorch & Danola er de eneste i Danmark, som sælger denne limited edition af Tormek T4 vådsliberen.
Varen er udgået

Medleveret tilbehør:
MORA KANSBOL outdoor kniv
SVM-45 knivholder
SVA-170 økseholder
SP-650 Stenjusterer
PA-70 Slibepasta
WM-200 Vinkelmåler
HB-10 Håndbog
DVD 2.0 Instruktionsfilm

Tekniske data - Tormek T4 Bushcraft Limited Edition
Dimensioner B x D x H: 230 x 200 x 260 mm
Vægt: 8,0 kg
Slibesten: Tormek Oprindelig Slibesten, Aluminiumoxid, ∅ 200 × 40 mm
omdr./min: 120
Drejningsmoment 8,4 Nm
Læderskive: 145 × 26 mm
Hovedaksel: Hovedaksel i rustfrit stål - EzyLock i komposit.
Hus: Zinkstøbt top, Impact resistent ABS plast
Motor: 230V, 50 Hz eller 115 V, 60 Hz.
Effekt: Industrielle enkeltfase, 120W (input)
Duty 30 min / time, vedligeholdelsesfri.
Lydniveau: 54 dB.
10.000 timers liv
7 ÅRS GARANTI*

*Når den bruges til erhvervsmæssigt, industrielt eller uddannelsesmæssigt formål, er Tormek T4 garantien 2 år.

MORA KANSBOL OUTDOOR KNIV
Mora har igen lavet en geni-streg med denne Kansbol outdoor kniv med 12C27 rustfri stålklinge som kræver minimal vedligeholdelse. Mora Kansbol er en solid Outdoor kniv der med sin Multi-Mount polymer skede gør det muligt at bære den på alle tænkelige måder. Mora Kansbol fungerer lige godt som kniv i bæltet, som monteret i et Molle system på taktisk udrustning.

ILDSTÅL OG MORA KANSBOL MULTI-MOUNT
Kniven er konstrueret på en sådan måde at du nemt kan trække en regn af gnister når du bruger ildstål. En retkantet nakke på kansbol kniven gør at du uden besvær kan starte et bål. Mange andre knive er ikke udformet sådan, men det har de kære svenskere altså tænkt på med denne mora kansbol kniv.

EN SLANK PROFIL PÅ MORA KANSBOL KNIVEN
Det er ikke altid en fordel med en meget bred profil på klingen og her har Kansbol i den grad en fordel. Den lidt slankere kniv giver dig en let og alsidig udformning der gør den yderst velegnet til alt andet en brændekløvning.

Teknisk data - MORA KANSBOL KNIV
Total længde: 22.6 cm
Blad længde: 10.9 cm
Blad tykkelse: 2.5 mm
Vægt: 117 gram
Ståltype: Stainless steel
Skede type: Bæltesløjfe
Farve på mora kansbol kniv og skede: Olive drab

Teknisk data - MORA KANSBOL KNIV
Total længde: 22.6 cm
Blad længde: 10.9 cm
Blad tykkelse: 2.5 mm
Vægt: 117 gram
Ståltype: Stainless steel
Skede type: Bæltesløjfe
Farve på mora kansbol kniv og skede: Olive drab