Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Transportabel CNC-fræser

Transportabel CNC-fræser

Udgivet af: Udgivet i: Yeti Tool Dated: 18. september 2023

Kundeefterspørgslen er steget året igennem, og Yeti Tool kan nu stolt præsentere SmartBench Mini, den mest bærbare CNC-fræser i deres sortiment.

SmartBench Mini: den mest transportable CNC-fræser i sortimentet

Med professionelle hobbyfolk og skoler, der efterspørger en endnu mere bærbar og mindre CNC-fræser, har Yeti Tool-teamet designet den mindre SmartBench Mini for at imødekomme forespørgslerne.

SmartBench Mini har de samme gode funktioner og brugervenlige interface som SmartBench PrecisionPro, herunder skæring af ethvert projekt med en nøjagtighed på op til 0,5 mm og med automatiske computerstyrede skærefunktioner.

Professionelle hobbyfolk, der arbejder under begrænsede pladsforhold, kan drage fordel af SmartBench Mini, da den kan pakkes væk på samme hurtige måde, som en standard SmartBench PrecisionPro-model.

SmartBench Mini er skabt til at levere sikker, effektiv og intuitiv CNC-fræsning i klasseværelser, hvor pladsen er en mangelvare.

Den primære forskel i forhold til den gamle model er, at SmartBench Mini er designet til at skære mindre CNC-projekter og tilbyde en mere kompakt fræserløsning.

Som med alle Yeti Tool-produkter er SmartBench Mini prissat konkurrencedygtigt.

SmartBench Mini har fået en god pris, for at give så mange kunder som muligt adgang til denne type maskine, samtidig med at den stadig leverer den fremragende kvalitet af CNC-fræsning, som kunderne er vant til at opleve med SmartBench-produkter.

SmartBench Mini er designet og udviklet som en omkostningseffektiv og bærbar CNC, der giver fleksibilitet og enkle løsninger.

Yeti Tool tilbyder også online løsninger, tutorials og vejledning til kunderne for at sikre, at de udnytter produktionskapaciteten af deres fræsere fuldt ud.

SmartBench Mini hjælper kunderne med at levere små CNC-projekter af høj kvalitet.

Yeti Tool skrev tidligere i år om CNC og omkostningerne herved – læs her for at få mere at vide.

Læs dette for at se, hvilken CNC-fræser i stort format der har de laveste driftsomkostninger.

For at se alle de seneste nyheder om SmartBench, besøg siden her.

For at booke en gratis demonstration af SmartBench Mini, besøg siden her.