Facebook Pixel
ddm1_224.jpg

Trædrejerdage hos Dorch & Danola 2021

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 30. august 2021

Vi har gået og brygget på en hemmelighed. I løbet af sommeren har vi arbejdet i døgndrift (eller næsten i hvert fald) på at få styr på et nyt projekt. Vi er nemlig ved at rykke hele trædrejeafdelingen til nye og fede lokaler i vores butik i Odense. Og det vil vi gerne indvie med Trædrejerdage for trædrejeafdelingen lige her i vores spritnye butik!


Trædrejerdage hos Dorch & Danola

Fredag den 24. september og lørdag den 25. september klokken 9.00 – 16.00 kan du komme til Trædrejerdage her på Ove Gjeddes Vej 9, 5220 Odense SØ. Her kan du møde forhandlere og demonstratører fra mange forskellige mærker, som du formentlig allerede kender (og elsker). Dorch & Danola fylder et telt samt butikken med masser af spændende demonstrationer, fremvisninger og tilbud fra vores forhandlere, som du som trædrejer eller træarbejder kan få glæde af.

Det kan du forvente til Trædrejerdage

Er du nysgerrig på, hvad du egentlig kan forvente dig af de spændende Åbent Hus-dage? Så læs med er, hvor vi præsenterer nogle af de forhandlere og mærker, du kan møde.

Har du ikke mulighed for at møde op på dagene? Så HUSK, at tilbuddene kører på hjemmesiden fra den 24. til 26. september. Tilbudspriserne kommer online den 24. september om natten.

Tormek & Jonas Als

Du er formentlig stødt på Tormek før. I år kommer Tormeks nye ambassadør og fremviser deres fede produkter – og ham er du sikkert også stødt på før. Tag godt imod Jonas Als. Jonas er trædrejer og professionel snitter, der har kreeret træskeer, tallerkener, skåle og andet til restauranter rundt omkring i verden.


Stratos

Hele vejen fra Tyskland kan du møde gutterne fra Stratos, der kommer for at vise deres danske kunder, hvad deres produkter kan. Her vil deres kyndige medarbejder Mario for eksempel demonstrere, hvordan du kan lave flotte salt- og peberkværn.


Arbortech

Du kan også møde Arbortech, der vil demonstrere, hvordan du med deres maskiner kan skabe unikke og iøjnefaldende skulpturer ud af træ. Du kan for eksempel få ideer til, hvordan du kan skulpturere en flot skulptur til din have, som vil gøre alle dine naboer jaloux.


Rubio Monocoat og andre olier

Vores egen oliesheik Morten List demonstrerer, hvordan du kan opnå forskellige udtryk på dit træ med blandt andet Rubio Monocoats smarte produkter. Derudover vil flere af vores egne dygtige medarbejdere vise de fede produkter fra blandt andet Stratos, Vicmarc, JET og Laguna Tools.


..Og et hav af andre spændende ting

Både Axminster og Record Power vil også være at finde på pladsen begge dage, hvor de vil vise, hvorfor deres produkter er et godt valg til træarbejde.

Du kan også møde tre velkendte drejere fra det danske trædrejningsunivers.

Skulle du blive sulten eller tørstig i løbet af dagen, kan du forkæle dig selv med en lækker kaffe fra Koffi Boys eller en bid mad hos pølsevognen, der begge vil være at finde på pladsen.

Følg med i begivenheden på Facebook, hvor der løbende vil komme mere information om dagen, og hvad du kan se frem til!


Ses vi til Trædrejerdage?

Trædrejerdage bliver en dag spækket med spændende fremvisninger, eksperter, der deler ud af deres viden samt gode tilbud og events til trædrejere på alle niveauer. Så om du er ny eller garvet indenfor faget, er der al mulig grund til at svinge forbi butikken den 24. eller 25. september.