Facebook Pixel
ddm1_134.jpg

Velkommen til Super Festool Dage 2021

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 16. august 2021

Super Festool Dage ’21 bliver et festfyrværkeri af demonstrationer af både maskiner, træarbejde, nyheder og gamle kendinge, giveaways, konkurrencer og ikke mindst tonsvis af gode tilbud. Og selvfølgelig meget mere.

Velkommen til Super Festool Dage 2021!


Tonsvis af tilbud - på meget mere end bare Festool

SFD 21 handler jo i høj grad om de gode handler på kvalitetsværktøj. Derfor samler vi over 900 produkter til rigtig stærke priser. De stærke priser vil være at finde til vores store messedag i Odense d. 3. september, men fortsætter i vores webshop helt til og med d. 12. september, så hvis du ikke kan være med i Odense, har du stadig mulighed for at gøre en god handel.

Og i stedet for det hele kun handler om Festool, så har vi også valgt at tage flere af de andre store mærker med i år. Du finder derfor bl.a. mærker som Festool, Milwaukee, Bosch, Makita, Metabo blandt tilbuddene og blandt demonstrationerne til messedagen. De øvrige mærker du finder blandt tilbuddene, er bl.a. Tormek, Luna, Teng Tools, Mareld, Ferax, Limit, Grunda, Skydda, Angle Design, Bessey, Starmix, Mirka, Rapid, Geofennel, Essve, Itools, Tajima, Leica, Laserliner, Nedo, Lyra, Raaco, Profilværktøj, CMT, Frezite, Premier Tools, Fein, Senco, Knottec Wood Repair, Rubio Monocoat, Fynske Olier, Sjöbergs, Jet, Laguna Tools, Wera, Knipex, Axminster og UJK. Og selvfølgelig flere, hvis det ikke var nok

Vi opdeler de mange produkter på webshoppen, så det er nemmere for dig at finde rundt i de mange tilbud. Og der vil også være specialtilbud ligesom sidste år, men ekstra gode priser på bl.a. Festool slibepapir, TKS 80 (kun til messen), systainere, akkumaskiner m.m. Det er jo trods alt Festool Dag.


Messedag d. 3. september

Og apropos messedag, så har vi jo igen i år mulighed for at holde en fysisk messe. Så det gør vi selvfølgelig!

Den 3. september i vores butik i Odense afholder vi en stor messe, hvor vi samler en hel bunke events og gode mennesker. Det foregår fra kl. 10-17 på Ove Gjeddes Vej 9, 5220 Odense SØ, så du kan i år kigge forbi selv efter arbejde.

Du kan til messen bl.a. opleve:
- Gratis goodiebags med eksklusivt Festool merchandise til de første 200 besøgende
- Tilbud, der kun gælder på messen på bl.a. fire Festool TKS 80 til særlig messepris, særlig rabat på Rubio Monocoats træbehandlingsprodukter og ekstra billige demovarer.
- Demonstrationer af en stor del af de ovennævnte mærker. Bl.a. demonstrationer af Festools overfræser OF1010, domino, dyksave, TKS 80 og akkumaskiner.
- Fire snedkere fra Skills-konkurrencerne demonstrerer slibning af stemmejern med slibesten, skuffesamlinger, bordpladesamlinger m. dyksav og overfræser og svalehalesamlinger med UJK og CMT jigs.
- Konkurrencer, hvor du kan vinde maskiner fra bl.a. Festool, Milwaukee og Leica.
- Pølsevogn fra Fynbo Pølser og gourmetkaffe fra Koffiboys
- En gratis trimning af håret eller skægget fra The Container Barber
- Glade Festool-entusiaster og veloplagte, snakkesalige leverandører


Nyhederne på tour

Årets nyheder kommer selvfølgelig også med og bliver vist frem.

Den nye Festool overfræser OF 1010 R, enhåndstvingen MFT-HZ 80, den nye føringsskinne, vinkelanslaget FS-WA, Festool SYS-Powerstation, dyksaven TSC 55 K og andre af årets nyheder bliver selvfølgelig vist frem.

Så du får rig mulighed for at snakke med en af Festools mange sælgere på dagen om produkterne og deres nye muligheder og fordele.


Giveaways og konkurrencer

Udover de ovennævnte spændende indslag, fylder vi selvfølgelig også dagen med både konkurrencer og gratis godteposer.

Vi har samlet en lækker, gratis gavepose til de første 200, der dukker op til messedagen d. 3. september. De bliver delt ud fra kl. 10 på dagen og er fyldt med nyt merchandise fra bl.a. Festool, så det er med at komme forbi så snart vi åbner, hvis du vil have fingrene i en af gaveposerne.

Men det er ikke slut med de sjove indslag, for på dagen bliver der også holdt forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde bl.a. en ny Festool TSC 55, en laser fra Leica og noget lækkert grej fra Milwaukee. Men selvfølgelig kun for dem, der kigger forbi på messedagen. Vi sender præmierne til vinderne i løbet af uge 36.


Uden mad og drikke, duer dagen ikke

Derfor disker vi selvfølgelig op med både drikkelse og spise. Der bliver sat en pølsevogn op fra Fynbo Pølser og Koffiboys serverer gratis gourmetkaffe ved de udendørs græsarelaer.

Der vil man også kunne finde The Container Barber, der giver alle interesserede en gratis trimning af hår og eller skæg.


Hvor foregår messedagen?

Messen foregår på adressen Ove Gjeddes Vej 9, 5220 Odense SØ i et stort telt på vores parkeringsplads, samt i vores nye og gamle butik.

Hvornår foregår messedagen?

Messen foregår d. 3. september 2021, kl. 10-17

Hvor kommer jeg ind til messen?

Indgangen til messeområdet er på vores parkeringsplads på adressen Ove Gjeddes Vej 9, 5220 Odense SØ.
Udgangen er gennem vores normale butiksindgang. Vi vil skilte med det på selve dagen, for at mindske forvirringen.

Hvor kan jeg parkere til messen?

Parkering kan ske foran Ove Gjeddes Vej nr. 7, 9 eller i græsrabatten i området.

Forholdsregler ift. Covid-19

Vi tager selvfølgelig situationen med Covid-19 meget seriøst, men er samtidig meget lettet over, at de fleste restriktioner er blevet fjernet igen, så vi endelig kan afholde et arrangement som Super Festool Dage messen igen.

Der vil derfor ikke være nogle restriktioner, der skal overholdes, når du kommer til messen. Der vil dog stadig være fremsat håndsprit ved indgangen og rundt omkring i messeområderne, som vi vil opfordre folk til at bruge.

På samme måde vil vi bede dig om at blive hjemme, hvis du har nogle symptomer på sygdom, så vi kan sikre et sikkert og trygt arrangement for alle. Og med udsalget i webshoppen, går du heller ikke glip af de gode tilbud, hvis du alligevel er tvunget til at blive hjemme.

Halvdelen af messedagen foregår udendørs i et telt, hvilket skulle mindske smitterisikoen betydeligt, og samtidig har vi ensrettet 'ruten', så folk forhåbentlig ikke kommer til at gå alt for meget oven i hinanden og på kryds og tværs andet end udendørs i teltet.

Vi glæder os meget til at se dig til Super Festool messedagen d. 3. september!