Facebook Pixel
YetiPilot ændrer CNC-sektoren for altid

YetiPilot ændrer CNC-sektoren for altid

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Yeti Tool Dated: 21. september 2023

Yeti Tool er stolte over at annoncere, at deres nyeste innovation, YetiPilot, ændrer CNC-sektoren for både nybegyndere og eksperter for altid.

YetiPilot ændrer CNC-sektoren for altid

YetiPilot er Yeti Tools unikke in-house software, der lytter til værktøjet, mens et CNC-projekt bliver skåret. Denne software vil derefter tilpasse sig spindelbelastningen baseret på faktorer som værktøjets tilstand, materialer, hastigheder og fremføring.

YetiPilot leverer adaptiv styring af feedrate til vores bærbare, CNC-fræser i stort format, hvilket betyder, at SmartBench PrecisionPro + er en førende fræser i branchen.

YetiPilot repræsenterer en verdensnyhed inden for CNC-fræserudvikling fra Yeti Tool.

Med YetiPilot accelererer eller bremser SmartBench selv ned, mens den skærer hvert projekt, hvilket giver de rette hastigheder og fremføring hver gang. Dette fjerner den menneskelige faktor, øger effektiviteten af hvert CNC-projekt i produktionen og tilbyder brugerne et lukket system.

Mange kunder, der bruger CNC-fræsere for første gang, er usikre på hvilke hastigheder og fremføring, de skal bruge. YetiPilot fjerner gættearbejdet, sparer tid, øger produktiviteten og reducerer risikoen for spildt materiale på hvert eneste CNC-projekt.

Du kan se en demonstrationsvideo af YetiPilot i aktion her.

Anmod om en gratis SmartBench PrecisionPro demonstration her

Uanset om du er en erfaren professionel eller en komplet nybegynder inden for CNC, giver YetiPilot dig adgang til funktioner og det bedste inden for effektiv CNC-fræsning.