Facebook Pixel
YetiPilot Profiler vil redefinere din CNC-fræser

YetiPilot Profiler vil redefinere din CNC-fræser

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Yeti Tool Dated: 22. september 2023

YetiPilot Profiler vil redefinere din CNC-fræser

Udviklet i samråd med SmartBench-kunder, efter en afstemning på Yeti Tools Facebookside Yeti Talk Group i løbet af 2023, giver YetiPilot Profiler kunder mulighed for at arbejde med PrecisionPro+, nye projekter og indtjeningsmuligheder for deres virksomheder.

Yeti Tool har med succes gennemført YetiPilot Profil-projekter med MDF, birk, krydsfiner og egetræ, og de ser nu frem til at gøre det samme med MFC, akryl, EPS, Dibond, hårdttræ, messing, kobber og endda aluminium.

Kunderne på Yeti Tools Facebook Yeti Talk Group har været med til at udvikle materialelisten, og Yeti Tool glæder sig til at se, hvad de vil producere i de kommende uger og måneder ved hjælp af YetiPilot Profiler på deres egne SmartBench PrecisionPro+ CNC-fræsere.

Hele teamet hos Yeti Tool er glade for at se lanceringen af YetiPilot Profiler med hjælp fra deres kunder, og er sikre på, at det vil tilføre endnu mere værdi til den samlede SmartBench-oplevelse.

Ikke alene er SmartBench verdens eneste bærbare CNC-fræser i stort format, men Yeti Tool tilbyder også en alsidig CNC-fræser, der kan meget mere.

Yeti Tool arbejder i øjeblikket på "Sådan-gør-du" videoer på Yeti Tool's YouTube-kanal, som vil give yderligere hjælp til dig, der ønsker at opstarte nye projekter.

Du kan få en gratis SmartBench PrecisionPro+ demonstration, der fremhæver fordelene ved YetiPilot Profiler, ved at sende en anmodning her.