Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
ABAC kompressorer - altid gode tilbud

ABAC - kompressorer og trykluft

ABAC fabrikken er en af de største fabrikker i Europa, der producerer kompressorer og andet trykluftudstyr til både håndværk og industri. Podukterne som ABAC fremstiller kompressroere, der lever op til både lovgivning og behov. Kompressorer fra ABAC er stærke, handye og nemme at transportere. De laver kompressorer til den krævende håndværker, der anvender sin kompressor ofte. De producerer robuste og driftsikkre maskiner, som klarer opgaven hvergang.

ABAC produkter hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola tilbyder vi ABAC produkter, der leverer til både industri og gør-det-selv-manden. Vi fører et bredt sortiment af ABAC og findes den kompressor ikke i denne kategori, som du ønsker fra ABAC, så kan vi helt sikkert skaffe den. Desuden har vi nogle af de skarpeste priser på ABAC kompressorer og en hurtig levering.

ABAC - Reparation 

Vi reparerer og servicere ABAC kompressorer på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til ABAC kompressorer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra ABAC eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.