Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Alti-Ergo Arbejdsmåtter

Alti-Ergo Arbejdsmåtter 

Alti-Ergo arbejdsmåtter beskytter knæ og led, især under langvarige aktiviteter. Den multifunktionelle måtte kan naturligvis også bruges som knæ- eller liggende beskyttelse. Beskyttelsesmåtterne kan også bruges som en materialevenlig arbejdsbænkstøtte til f.eks. slibning og montering. Den er ideel til arbejdsstationer på arbejdsbænke, drejebænke, båndsave osv. Nem rengøring af måtten og overfladen ved blot at fjerne den. På grund af den lave vægt er måtten meget fleksibel at lægge og de ydre kanter er afskåret.

Alti-Ergo hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af arbejdsmåtter fra Ergo-Alti. Arbejdsmåtterne har en fleksibel funktion, der kan anvendes til flere formål, heriblandt til beskyttelse på arbejdsbænke, drejebænke, båndsave osv, men også knæ- eller liggende beskyttelse. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af høvlebænke fra Anke eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.