Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værktøj og måleteknik - Stort udvalg nedenfor

Andersen & Nielsen værktøj

Andersen & Nielsen har et kæmpe sortiment, der bl.a. indeholder industristøvsugere og luftrensere, lasere og afstandsmålere, skruetvinger, hæfteværktøj, gasværktøj og loddekolber, sakse og tænger, skruetrækkere og bits, slibemaskiner og tilbehør, røreværk. Andersen & Nielsen har værktøj og måleteknik til den professionelle bygge- og anlægsbranche og varetager nogle af bygge- og anlægsbranchens mest eftertragtede mærker og kvalitetsbrands som f.eks. Sievert, Bessey, Virax, Witte, Kirschen, Leica, Geo Fennel og PLS (Pacific Laser Systems).

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes på denne side. 

Fugtmålere

En fugtmåler viser mængden af fugt i forskellige materialer. En fugtmåler er særligt nyttig, hvis du skal male dit udendørs træværk. Er træværket for fugtigt, risikerer du, at det dyrt indkøbte maling ikke hæfter ordentligt på træet.

Huggepiber 

Huggepiber bruges til udstansning i pap, læder, gummi, kunststof, plastik m.v. og findes i mange forskellige størrelser. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter på denne side eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.