Angle.design vinkler, skinner, modeller og meget andet

25 vare(r)

pr. side

Angle Design 

Den første idé til vinkelskærersættet opstod for 20 år siden, da tømrer Niels Freitag endnu en gang stod bøjet over pladerne for at skære dem til. Med blyant og tommestok brugte han store mængder tid på den omhyggelige opmåling, så pladerne blev udnyttet bedst muligt. Hver gang tænkte han ”Det her må kunne gøres lettere og bedre”. Resultatet blev den helt nye vinkelskinne, der gør opmålingen hurtigere, lettere og mere præcis. Angle Design tilbdýder vinkler, føringsskinner, fræsemodeller og meget mere. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes på denne side. 

Angle Design Fræsemodel

Invester i en Angle Design rendejernsudfræser, når du skal fræse ud til rendejern. Du vil hurtigt opdage at den er tidsbesparende og du kan fræse spor som er lige, når du skal montere dine rendejern, hurtigt og nemt.

Angle Design Føringsskinner

Angle.designs føringsskinner passer til alle dyksave, og skinnerne er udviklet til, at du også kan bruge dem, når du skærer med kniv.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Angle Design eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre