Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbortech Skære-, Fræse og slibemaskiner i høj kvalitet

Arbortech Skære- / Fræse- / Slibemaskiner

Arbortech tilbyder både fræse-, skære- og slibemaskiner i høj kvalitet. De tilbyder desuden et hav af tilbehør og pakkeløsninger, så du slipper for besværet med at finde det rette tilbehør til din maskine. En af de nyeste teknologier, Allsaw-teknologi, som der bruges til opskæring af mørtel og mursten uden behov for smøring. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes på denne side. 

Skære-/Fræsemaskiner

Skære-/Fræsemaskiner fra Arbortech er ideel til fjernelse af middel træ og detaljeret udskæring. Det er værktøj, der er meget værdsat af både professionelle og amatører. 

Sliberondeller 

Sliberondeller kan anvendes som slibepapir på en excentersliber eller en rotationssliber. Det er sliberondellens sandpapir, der gør arbejdet og derfor er det helt essentielt, at det er den rette sliberondel. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Arbortech eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.