Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bahco værktøj - håndværktøj

Bahco har stået for kvalitets værktøj i over 125 år

Efter at Göran Fredrik Göransson havde etableret hans stålværk i 1862, havde den Europæiske stål industri, i 1870'erne en lang periode med faldende priser for produkter af alm. stål og råstål. Priserne for forarbejdet stål, var meget mere lukrative og skabte en stor interesse i at forabrejde stål yderligere. I 1876 skiftede man, i det eksisterende stål valseværk, til at producere fræset stål og da produktionen af savklinger, i 1886, tog fart var der behov for et mærke, der kunne kommunikere klingernes specielle egenskaber og kvalitet. Til dette var det naturlige valg - fisken og krogen.

Alle forstod at stål, hvis kvalitet var god nok til fiskekroge, også måtte være perfekt til save og andre skæreværktøjer. Et logo, der ikke indeholdt bogstaver, sprog eller sofistikerede figurer, var en fordel og gjorde det til et symbol, som var let at genkende. Helt op til 1950'erne kunne man stadig finde skovarbejdere i nord, der ville spørge efter saven "med den lille fisk"; ligesom det i dag stadig findes i udviklingslande. En fiskekrog skal være hård og stærk, men bestemt ikke skrøbelig. På det tidspunkt var kombinationen af "hård men kraftig" en svær og vanskelig metallurgisk opgave, men "Bessemer steel" fra Göransson's stål valseværk var i stand til at levere den optimale kvalitet.

Bahco værktøj hos Dorch & Danola

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et udvalg af håndværktøj fra Bahco. Vi har nogle af de skarpeste priser på Bahco værktøj og en hurtig levering. Vi lagerfører en del af Bahco's store program af håndværktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Bahco, så det matcher vore kunders behov.

Råd og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os for mere Bahco info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!
Se vores udvalg af Bahco værktøj til gode priser her.