Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Baier elværktøj - Stort udvalg i høj kvalitet

Baier til bygge- og anlægssektoren

Baier er specialister inden for kvalitetsværktøj til den professionelle dal af bygge- og anlægssektoren. Baier maskiner er blevet produceret i Tyskland i over 75 år og mærker derfor deres maskiner med "Made in Germany". Din garanti for kvalitet og sikkerhed. De primære produktområder er indenfor bygge- og anlægssektoren med hovevægt lagt på El-værktøjer til at lave huller og riller samt elektroniske måleværktøjer herunder kryds- og rotationslasere. 

Baier hos Dorch & Danola

Vi lagerfører en del af Baier's store program af elværktøj, maskiner og noget af Baier's værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Baier, så det matcher vore kunders behov.

Reparationer 

Vi reparerer Baier elværktøj og maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Baier elvæktøj og maskiner.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Baier eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.