Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
BATO

BATO

BATO Nordic A/S så morgendagens lys den 1. januar i 2006. Firmaet, der er ejet af Aksel Bach og Henrik Toftegaard, er et 100% danskejet aktieselskab. Navnet på firmaet er blevet kreeret af en sammensætning af de to første bogstaver i hvert af efternavnene. Firmaet blev grundlagt og holder til på Sjælland. BATOs eget værktøjsmærke dækker alt fra arbejdsbelysning til oliefilterværktøj.

BATO værktøj i den bedste kvalitet

BATO har deres eget værktøjsprogram, der hedder BATO ProfTool. Denne værktøjsserie er fremstillet på de bedste fabrikker rundt omkring i verden i Asien, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, USA, Holland og Spanien. Det giver brugeren af et BATO produkt en sikkerhed for at det indkøbte stykke værktøj kan indfri de forventninger, der er for et godt stykke værktøj. Det betyder, at brugeren står med et stykke værktøj, hvor kvaliteten er i top. 

BATO er leveringsdygtige i kvalitetsværktøj til dit behov. De har værktøj til forskellige brancher blandt andet til auto- og elbranchen.

Den høje kvalitet på BATO værktøj sikrer, at det er et match for hele gør-det-selv segmentet, men også alle de professionelle arbejdsfolk. Så hvis du:

  • lige er startet med nogle små projekter rundt om i hjemmet 

  • skal lave et fuglehus med barnebarnet 

  • vil eller måske er blevet sendt ud for at købe noget kvalitetsværktøj til virksomheden

Så har BATO helt sikkert noget, der matcher lige præcis det, du skal bruge.

Hvorfor skal du vælge et BATO topnøglesæt eller BATO værktøjssæt?

Når du vælger et sæt fra BATO, er du altid sikret top kvalitet. Du får et glimrende udvalg af størrelser, så du kan finde det, der passer til den opgave, du står og skal have løst.

Med et BATO topnøglesæt er du sikret et komplet sæt med alt, hvad hjertet begærer. Et topnøglesæt fra BATO indeholder nemlig toppe fra 4mm til 80mm, samt i tomme størrelserne ¼”, ⅜”, ½”, ¾” og 1”.

Sættet indeholder desuden:

  • Adaptere

  • Gennemstik

  • Tændrørstoppe

Alle BATOs topnøglesæts indeholder hele størrelsesserier.

Er du derimod på udkig efter et komplet værktøjssæt, har BATO et rigtig godt bud. Med et BATO værktøjssæt får du et komplet sortiment, der er lige til at tage med på vejen. Her får du det mest gængse værktøj pakket sammen i en smart kuffert, så det er lige til at tage med, eller have det liggende lige der, hvor du har brug for det. 

BATO giver enhver gør-det-selv mand (eller kvinde) muligheden for at finde det, de har brug for i god kvalitet. Derfor skal du vælge BATO, når det er tid til at skifte værktøjet ud, eller når det er tid til at tilføje et nyt stykke til arsenalet derhjemme.

BATO værktøj og tilbehør

Det er naturligvis ikke kun BATO topnøglesæt eller BATO værktøjssæ,t vi har fra BATO.

Så er du f.eks. ude efter at kunne gøre det mere behageligt for dig at ligge på knæ, kunne deres knæbeskytter måske være svaret for dig. Eller vil du måske gerne bare kunne se, hvad du laver, når du står og arbejder til sent om aftenen - eller i vinterens mørke? Så kan du jo tage et kig på BATOs arbejdslampe

Uanset, hvad der lige kunne passe ind i din samling af værktøj, kan du med stor sandsynlighed finde det, du skulle have brug for her i vores sortiment af BATO værktøj.

Opbevaring og vedligeholdelse af dit værktøj

Opbevaringen af dit BATO værktøj er heldigvis gjort nemt for dig. Køber du et sæt, kommer det i en smart kasse, der kan bruges til opbevaringen. Vil man have andre muligheder, udbyder BATO også opbevaringsløsninger, der skal hjælpe dig til at holde god orden på dit værktøj.

For at vedligeholde dit værktøj på bedst mulig vis er det en god ide at rengøre dit BATO værktøj efter brug. På den måde slipper du for snavs og fugt. Vil du gå den ekstra mil, der kan hjælpe til at forlænge levetiden på dit værktøj fra BATO? Selvfølgelig vil du det. I den forbindelse kan du med jævne mellemrum også bruge noget olie til at tørre værktøjet af med. Ved at gøre det kan du forebygge og beskytte mod rust. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.