Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bernardo®

Bernardo

Siden PWAs grundlægning for mere end 30 år siden har vores principper og ambitioner været det samme: At tilbyde det mest omfattende udvalg af træ-, metal- og plademaskiner samt tilbehør til maskinværktøj til den bedst mulige pris og imødekomme kundens individuelle behov. 

PWA - et Linz-baseret familiefirma grundlagt i 1979 - startede som en detailhandler med speciale i levering af maskiner og teknikudstyr i hele Østrig. Efter 14 års vedvarende indenlandsk vækst har PWA gjort en succesfuld overgang til wholesale (1993). En betydelig milepæl blev opnået i 1997, da "BERNARDO" -mærket blev oprettet. I dag beskæftiger PWA 26 medarbejdere og leverer 26 lande med en omfattende og en kontinuerligt voksende produktportefølje fordelt på to adresser.

Bernardo hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter til træ-, metal-, og plademaskiner. Vi tilbyder en bred vifte af produkter fra Bernardo, alt lige fra donkrafte, drejebænke, palleløftere, båndsave med tilhærende klinger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Bernardo eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.