Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Brennpeter dekorationsværktøj

Brennpeter Værktøj

Brennpeter er mærkenavnet på pyrografimaskiner og pyrografi-værktøjer fremstillet i Tyskland. Brennpeter træfyringsværktøjer er kendt for deres høje kvalitet og lange holdbarhed. Pyrografi-kunsten bliver mere og mere populær inden for meget forskellige anvendelsesområder, for eksempel derhjemme som en hobby, på skoler eller hos ældres hjem. Pyrografimaskinerne har enten en varm tråd (også kaldet: brændende sløjfe) eller et varmt glødende spids til let at brænde motiver ind i træ, læder, kork eller endda knogler. 

Brennpeter hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af produkter fra Brennpeter til dekurerering af dine emner. Brennpeter tilbyder sine produkter i høj kvalitet, så du altid er sikker på, at opnå det flotteste resultat med det rette værktøj. Du finder blandt andet i denne kategori en lang række glødeskrivere, samt glødetråd og andet tilbehør. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Brennpeter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.