Brynje Sikkerhedssko & støvler

Filter

1 til 48 af 91

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Danskproducerede Brynje står for høj kvalitet og godt design indenfor sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til den professionelle bruger i mere end 125 år.

Brynjes produkter er velkendt og brugt i mange brancher. Den langvarige kundetilfredshed skyldes Brynjes kompromisløse holdning til at levere sikker kvalitet, optimal komfort og flot design hver gang.

Firmaet har sat nye, høje standarder for hvad sikkerhedssko kan. Siden 1885 har deres filosofi været at alle Brynje-kunder skal kunne finde en sikkerhedssko, der passer til netop deres fødder og arbejde. Fodtøjet skal være veldesignet, velegnet til jobbet og behageligt at have på, uanset om det er en sporty sandal eller solide sikkerhedsstøvler.

Brynje leverer sikkerhedssko til en lang række brancher, alle med stort fokus på komfort, kvalitet og design.

 

Sikkerhedssko og arbejdsfodtøj med attitude og komfort

Brynje siger selv at de har det ultimative sikkerhedsfodtøj - vi er tilbøjelige til at give dem ret. Brynjes mål er at sikre din arbejdsdag, når du skal levere hele dagen. Derfor skal alle sko have en høj komfort, når du er på benene mange timer hver dag.

Det gør heller ikke noget at det ser lidt godt ud - derfor har Brynjes sikkerhedssko også rå og smarte detaljer med funktion som første prioritet.

 

Vores udvalg af Brynje sikkerhedssko

Dorch & Danola fokuserer især på Brynjes bedste serier af sikkerhedssko og -støvler og træsko. Vi har også Brynjes eget tilbehør som såler, sokker og snørebånd. Vi udvikler løbende vores sortiment af Brynjes sikkerhedssko, så det matcher dit behov. Leder du efter en sikkerhedssko eller arbejdssko, du ikke kan finde på vore side? Kontakt os, så ser vi om vi kan hjælpe dig. Vi udvikler nemlig vores sortiment af Brynje løbende, så det matcher dine behov.

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af sikkerhedssko fra Brynje på lager. Vores priser er konkurrencedygtige, både på sko og tilbehør. Vi sætter en ære i at levere hurtigt og yde god service.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om Brynje, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt!

Se vores udvalg af Brynje sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til gode priser herunder.

Klik på billederne for detaljer om den enkelte model.

 

Læs mere
Læs mindre