Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Brynje

Brynje sikkerhedssko & støvler

Brynje er et dansk mærke, med over 125 år bag sig fra sin base i Nordjylland. De blev i 2012 opkøbt af SIKA, der ligeledes har mange års erfaring. På grund af deres sammenlagte erfaring, har de længe kunnet tilbyde nogle af de bedste sikkerhedsfodtøj på markedet. Med brunje får du de bedste sikkerhedssko på markedet i høj kvalitet og godt design til den professionelle bruger.

Brynje sikkerhedsstøvler

Brynje er en af de førende på markedet når det kommer til sikkerhedsstøvler. De har længe arbejdet på at producere det absolut bedste, både når det kommer til sikkerheden, men også designet på deres fodtøj. 

Brynjes produkter er velkendte og brugt i mange forskellige brancher. Den langvarige kundetilfredshed skyldes Brynjes kompromisløse holdning til at levere sikker kvalitet, optimal komfort og naturligvis et flot design hver gang. 

Brynje sikkerhedssko - det sikre valg

Brynje har sat barren højt. De har sat nye, høje standarder for, hvad sikkerhedssko kan. Deres filosofi har siden 1985 været, at alle kunder hos Brynje, skal kunne finde en sikkerhedssko, der passer til netop deres fødder og arbejde. Fodtøjet skal være veldesignet, det skal være velegnet til jobbet og behageligt at have på. Og det er altså uanset om det er en sporty sandal eller solide sikkerhedsstøvler. 

Sikkerhedssko og arbejdsfodtøj med attitude og komfort

Brynje siger selv, at de har det ultimative sikkerhedsfodtøj - og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Brynjes mål er at sikre din arbejdsdag, når du skal levere hele dagen lang. Derfor er alle deres sko lavet med en høj komfort, til de mange timer på benene.

Derudover, så gør det jo heller ikke noget, at det ser godt ud. Brynjes sikkerhedssko har derfor også rå og smarte detaljer, dog stadig med funktionen som første prioritet.

Vores udvalg af Brynje sikkerhedssko

Dorch & Danola fokuserer især på Brynjes bedste serier af sikkerhedsfodtøj i form af sko, støvler og træsko. Derudover har vi også tilbehør i form af ekstra såler.

Fandt du ikke de sikkerhedssko eller arbejdssko du på vores hjemmeside, som du ledte efter? Så kontakt os endelig, så ser vi om vi kan hjælpe dig. Vi udvikler nemlig vores sortiment af Brynje løbende, så det matcher dine behov.

Andet godt fra Brynje

Hvis du nu allerede er så heldig, at du har sko, støvler eller træsko fra Brynje, så kan det være du skal til at kigge på lidt andet godt. F.eks. har vi båder indlægssåler. Indlægssålerne kan du bruge, hvis du f.eks. har fødder med medium svang. De giver dig nemlig støtte og komfort på grund af måden de er konstrueret på.

Strømperne er rigtig gode til de kolde dage. De er lavet af en blanding af uld og bomuld, der holder foden dejlig varm. Derudover er de elastiske i skaftet, så de sidder komfortabelt hele dagen. Strømperne former sig efter lige præcis dine fødder og holder pasformen.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring Brynjes sikkerhedsfodtøj eller noget andet, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.