Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Carat Tools

Carat Tools - Diamantklinger og stærke maskiner

Er du murer, entreprenør, anlægsgartner, brolægger, VVS’er eller har du gang i det helt store renoveringsprojekt? Så har Carat Tools lige de produkter, du skal bruge til opgaven. Carat Tools går forrest på markedet for diamantklinger og bor og sørger hele tiden for at udvikle og udvide deres produkter og produktsortiment.

Diamantklinger til forskellige materialer – vælg den rigtige

Carat Tools har forskellige klinger til forskellige opgaver. Med deres ekspertise inden for klinger og klingevalg ved de præcis, hvad der er nødvendigt, når du skal skære i specifikke materialer. De har derfor samlet en lille guide til, hvordan du finder den rigtige klinge til din opgave.

Hvilken en diamantklinge skal jeg vælge til min opgave?

Der er 3 spørgsmål, som er relevante at stille, inden du køber din diamantklinge. Det vigtigste er selvfølgelig, hvilket materiale du skal arbejde i. Carat har gjort det nemt for dig. De har inddelt deres klinger i 5 farvekoder, der hver viser, hvilket materiale klingen passer til.

Grå: Universalklinge til sten og abrasive materialer.

Blå: Diamant klinge til beton og andre hårde stensorter.

Rød: Abrasiv klinge til mursten, asfalt, nyere beton (mindre en 28 dage) og lignende.

Hvid: Diamantklinge til klinger, fliser, natursten, marmor og lignende.

Gul: Diamantklinge eternit til eternitplader, glasal murafdækning, sålbænke og PVC.

En anden ting, der er relevant at overveje, inden du vælger en klinge, er hvilken maskine, du skal bruge klingen på. Der er nemlig forskel på, om du skal bruge en vinkelsliber eller en stenskærermaskine.

Skal du vådslibe eller tørskære? Nogle af Carats klinger SKAL køles med vand under brug. Det betyder, at de ikke egner sig til tørskæring, men kræver tilførsel af vand. De klinger, der er egnet til tørskæring kan også bruges med vandkøling. Dette skader ikke klingen – tværtimod. Vandkøling vil kun forlænge klingens levetid.

Maskiner til effektiv arbejde i hårde materialer

Carat Tools laver også andre produkter end diamantklinger. Du kan for eksempel på fingrene i en stærk kapsav, der er udstyret med alt det bedste. Med sin kraftfulde motor og mulighed for både våd- og tørskæring er kapsaven oplagt til en lang række opgaver.

Med en lav vægt samt en beskyttelseskappe af magnesium er saven nem at arbejde med - også i længere tid ad gangen. Den er derudover også udstyret med en LED-indikator, så du kan skære effektivt uden overbelastning af hverken dig eller saven. Med muligheden for at tilkoble en støvsuger kan du arbejde helt støvfrit.

En anden stærk maskine, som du kan få fra Carat Tools, er deres betonsliber. Betonsliberen er god til mange forskellige opgaver. Skal du for eksempel planslibe gulve? Fjerne slamlag fra beton? Fjerne fliselim? Så er betonsliberen et oplagt valg. Betonslibere har en aftalelig front, så du kun komme helt tæt på alle kanter.

Der er selvfølgelig mulighed for at tilslutte et støvsugersystem, så du kan minimere mængden af støv i rummet. Betonsliberen har et ergonomisk design, et godt håndtag og er generelt nem at arbejde med.

 

Stærkt røreværk med mange gode funktioner

Indebærer dit arbejde, at du ofte skal blande produkter? Så er det vigtigt med et værktøj, der gør arbejdet ordentligt. Og her kommer et røreværk ind i billedet. Men ikke bare et hvilket som helst røreværk. Det skal være stærkt og have kraft nok til at blande dine produkter ordentligt. Og så skal det helst være behageligt at arbejde med – også 10’ende gang.

Carat Tools melder sig på banen med et kraftfuldt og effektivt røreværk, der er spækket med mange smarte og brugbare funktioner. For eksempel er det udstyret med variabel hastighedsregulering, så røreværket kan bruges til mange forskellige materialer. Den er udstyret med et anti-vibrations håndtag, der gør røreværket behageligt at arbejde med. Og så er der desuden også stødabsorbering i.

 

Diamantbor i høj kvalitet

Skal du bore i hårde materialer som fliser, beton, sten eller andet? Så er et diamantbor det helt rigtige valg. Carats diamantbor er lasersvejset, så du er sikret exceptionel kvalitet. Med turbo twistede segmenter får du en problemfri anboring i alle materialer. Og med Diatex-teknologien får klingerne en øget skærehastighed og levetid.

Med diamantboresættet til fliser og klinker kan du nemt bore i selv de hårdeste materialer helt uden brug af vand. Borene kommer i mange forskellige størrelser fra 6 til 72 mm. Her får du stærke og kraftige bor til vinkelsliber, der gør arbejdet for dig.

Vi reparerer carat el-værktøj på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Carat el-værktøj.

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected]